O riječkim ilustriranim posterima Crocodile Prints već smo pisali, a sada imamo i zanimljive novosti. Autor ilustracija Dragan Kordić ponudu postera povećao je za Gradsku seriju u kojoj se uz Rijeku nalaze i Zagreb, Pula, Rovinj i Motovun. Riječ je o pet potpuno novih, svježih i ljetnih motiva koji savršeno odgovaraju jedan uz drugoga, iako super funkcioniraju i pojedinačno.

Novi posteri pravi su ljetni bombon koji će kroz cijelu godinu zadržati osjećaje koje ovo doba budi. Sloboda i veselje, ugodna paleta boja i neobična kompozicija prepoznatljivih motiva iz ovih gradova neke su od njihovih odlika.

Rijeka

Rovinj

Motovun

Crocodile Prints riječki je brend posvećen izradi jedinstvenih i kvalitetnih postera koji je nedavno proslavio svoj drugi rođendan. Sve ilustrira Dragan Kordić, a supruga Ines pomaže u realizaciji. U početku su imali nekoliko riječkih motiva, a s vremenom su nastali i drugi riječki posteri, ali i oni inspirirani prirodom.

Pula

Zagreb

Posteri su inače dostupni putem Crocodile Prints webshopa, a naći će se i u odabranim trgovinama te na festivalima i sajmovima ovog ljeta, a kako biste pravovremeno saznali sve informacije, pratite Crocodile Prints na Facebooku i Instagramu.

Potpuno drugačiji i moderni, novi Crocodile Prints posteri bit će predivan ukras svakom domu, a vas pozivamo da pratite našu Facebook stranicu jer uskoro pripremamo veliko iznenađenje!

Foto: Crocodile Prints

 

 

No Comments Yet

Comments are closed