Uvjeti korištenja

Ukratko, da ne ulazimo u sve one pravne priče: ovaj portal proizvod je autorskog rada u koji je uložen velik trud ljudi koji su se trudili napisati zanimljive tekstove i snimiti kvalitetne fotografije i video-priloge. Naravno da nam nije drago da ih neki netko neovlašteno preuzima, koliko god tvrdili da je imitacija najviši oblik laskanja, pa još k tome profitira na našem trudu i znanju. Stojimo iza našeg rada i spremni smo ga zaštititi na sve zakonom predviđene načine. To znači da sve linkove slobodno možeš dijeliti preko svog profila na društvenim mrežama, ali uz fer navođenje izvora. Sve drugo preuzimanje sadržaja nije dozvoljeno bez pisanog odobrenja glavnog ili izvršnog urednika.

To je bilo ukratko. A sad – udugo…

Opći uvjeti korištenja portala Trend51.net

Trend51.net posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje objavljenog sadržaja. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala Trend51.net ukoliko ne krše pravila korištenja.

Trend51.net sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje objavljene na portalu Trend51.net koristite na vlastitu odgovornost i Trend51.net ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala Trend51.net ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Glavnina objavljenih materijala (dokumenti, podaci i informacije) na stranicama portala Trend51.net vlasništvo su portala Trend51.net, odnosno izdavača, ako to drugačije nije navedeno te su zaštićeni autorskim pravima. Bez izričitog pismenog odobrenja glavnog/izvršnog urednika objavljeni materijali ne smiju se preuzimati, kopirati ni objavljivati djelomično ili u cijelosti, sukladno Zakonu o autorskim pravima Republike Hrvatske i Zakonu o elektroničkim medijima. Tekstovi i ostali materijali objavljeni na bloga ne predstavljaju nužno stav ili mišljenje uredništva portala Trend51.net. Prilikom pozivanja na izvor ili kontekstualnog prenošenja potrebno je navesti jasno vidljiv izvor, ime autora i obavezan link na portal Trend51.net.

Za točnost prenesenih materijala odgovara navedeni izvor, te za točnost autorskih tekstova autor članka. Trend51.net će provjeravati svaku prijavu netočnosti te u situacijama kada to bude potrebno, ispraviti objavljene informacije.

Trend51.net zadržava pravo promjene, ukidanja, privremenog i trajnog, bilo kojeg sadržaja ili usluge na blogu bez obaveze prethodne najave.

Uredništvo niti vlasnik stranica ni u kom slučaju ne moge odgovarati za bilo kakve štete nastale posljedicom primjene bilo koje preporuke, tehnike, sredstva ili sličnog, te ostalih materijala objavljenih na portalu Trend51.net.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovom blogu mogu se koristiti za javne i individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih važećih zakonskih autorskih i vlasničkih prava Republike Hrvatske kao i prava trećih osoba.

Za istinitost podataka u oglasima odgovara isključivo oglašivač. Ne dozvoljavamo objavljivanje oglasnog materijala koji nije u skladu s važećim hrvatskim zakonima.

Uvjeti korištenja mogu biti promijenjeni u svakom trenutku, a promjene stupaju na snage danom objave na stranicama Trend51.net.

Uvjeti korištenja objavljeni su 1. veljače 2018. godine.