Foto: YSL Beauty

Svakog dana proda se 887 bočica ovog kultnog parfema, a sada je dobio svog nasljednika: poznati brend YSL predstavio je Black Opium Eau de Parfum Extreme, uzbudljivu mirisnu varijantu parfemskog klasika koji je osvojio žene diljem svijeta.

YSL Beauty sinonim je za eleganciju, mističnost i luksuz: jedinstven mirisni potpis ono je čime se YSL parfemi izdvajaju iz mnoštva, a doza raskoša možda je najjača u Black Opium parfemu, senzualnom mirisu koji zavodi sva vaša osjetila.

Lansiran 2014. godine s  Zoë Kravitz kao ambasadoricom parfema, Black Opium postao je simbolom YSL Beauty brenda, a njegova popularnost s vremenom je sve više rasla potvrđujući njegov kultni status. Dovoljno je reći kako je samo u 2019. godini svakog sata prodano 36 bočica ovog parfema, odnosno nevjerojatnih 887 bočica u danu, a rast prodaje zabilježen je i u 2020. godini. U čemu je tajna?

PRIČA O BLACK OPIUMU

Misao vodilja Black Opiuma je ovisnost, no ona je različita za svakog od nas, stoga smo željeli stvoriti nešto univerzalno, izjavila je Nathalie Lorson, jedna od parfumerki i zaslužnih za njegovo kreiranje, a sudeći prema vrtoglavom uspjehu Black Opium parfema, čini se da su u tome i uspjeli.

Kreiranje parfema trajalo je četiri godine uz tisuće pokušaja i pogrešaka sve dok nisu stvorili dobitnu kombinaciju – prvi parfem u povijesti koji je obogaćen notama crne kave u ženskom mirisu. Crna kava glavna je zvijezda Black Opium parfema i tajni sastojak koji u spoju s nježnim cvjetnim notama i vanilijom parfemu daje notu mističnosti i senzualnosti.

Black Opium ima svoju vlastitu osobnost. Svi YSL parfemi imaju svoju jedinstvenu strukturu, no ovo je nešto potpuno drugačije. Kombinacija crnog i bijelog – kave, vanilije i pačulija u konstrastu s bijelim cvijećem čine jednu neodoljivu, sexy kombinaciju. U konačnici, parfem je kontrast svjetlosti i tame. – Nathalie Lorson

YSL BLACK OPIUM EXTREME

Novi, odvažan twist parfemskog klasika pomiče granice zavodljivosti do ekstrema uz dekadentne note kave, bourbon vanilije i jasmina. Ovaj zavodljivi miris inspiriran je odvažnim ženama koje idu korak dalje.

Black Opium Extreme senzualan je parfem obogaćen začinskim notama koji mu daju dozu topline. Snažna nota crne kave pomiješana je s apsolutom kakaa te cvjetnim srcem naranče i jasmina, dok bazu parfema čine pačuli i bourbon vanilija.

Poput mističnog putovanja u noć koja vas poziva na avanturu, YSL Black Opium Extreme novi je senzacionalni miris koji će osvojiti sva vaša osjetila.

Foto: YSL Beauty

No Comments Yet

Comments are closed