Foto: screenshot

Druga sezona imala je nevjerojatnih 457 milijuna pregleda, a sada smo konačno dočekali nastavak – stigla je 3. sezona hit Netflixove serije ‘You’!

Uvrnuti psihološki triler koji prati ljubavne opsesije briljantnog knjižničara osvojio je gledatelje već nakon prve sezone, a neočekivani prevrat u drugoj sezoni prikovao nas je uz ekrane i ostavio u napetom iščekivanju.

Podsjetimo, priča prati život genijalnog knjižničara koji se zaljubi u mladu spisateljicu i postane opsjednut njezinim životom te počne prikupljati njezine privatne podatke s interneta i društvenih mreža kako bi doznao najintimnije detalje iz njezinog života i na taj način joj se približio. Njegova zaljubljenost pretvara se u opsesiju, a Joe ima samo jednu misiju: ukoniti svaku prepreku koja se nađe na njegovom putu.

Bez puno otkrivanja, druga sezona završila je s cliffhangerom: hladnokrvni ubojica Joe (Penn Badgley) našao se na životnoj prekretnici – njegova budućnost kreće u jednom smjeru, a neutažena opsesija povlači ga na drugu stranu. Što će se dogoditi? Možete saznati već danas jer 3. sezona službeno je stigla na Netflix, a to znači samo jedno – vrijeme je za bingeanje!

No Comments Yet

Comments are closed