Foto: Kiehl’s

Svakim danom sve smo bliže najljepšem dobu godine što znači samo jedno – vrijeme je za beauty adventske kalendare! Kultni skincare brend Kiehl’s koji je nedavno otvorio vrata hrvatskog webshopa iznenadio nas je predivnim limitiranim izdanjem adventskog kalendara kojeg smo odmah poželjele.

Odbrojavanje do blagdana

Zakoračite u zemlju snova koja se krije unutar Kiehl’s adventskog kalendara: u limitiranoj kolekciji oslikanoj ilustracijama umjetnice Marylou Faure svaka vratašca nadahnuta blagdanima kriju neki od omiljenih proizvoda za njegu kože.

Adventski kalendar ispunjen s najpoznatijim Kiehl’s proizvodima za njegu kože u vrijednosti od 1.319,52 kn i sadrži 24 kultne Kiehl’s formule za njegu kože, kose i tijela. Kao i prethodnih godina, neki proizvodi dolaze u punoj veličini, a neki kao mini proizvodi. Ove godine pronaći ćete i najnoviji Kiehl’sov proizvod – Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum.

Kiehl’s Adventski Kalendar

O umjetnici

– U Kiehl’su se strastveno bavimo umjetnošću i podržavamo široku kreativnu zajednicu, stoga svake godine surađujemo s različitim umjetnicima u stvaranju jedinstvenog dizajna za naš adventski kalendar. Ove smo se godine udružili s francuskom ilustratoricom i umjetnicom Marylou Faure, koja se specijalizirala za dizajn likova. Njezine živahne ilustracije daju razigran, drzak stav našem adventskom kalendaru i pobuđuju radost odbrojavanja do blagdana. Gdje god ga izložili, ovogodišnji upečatljiv adventski kalendar zasigurno će svima zapeti za oko, poručuju iz Kiehl’sa.

 

Foto: Kiehl’s

No Comments Yet

Comments are closed