Foto: @taylorlashae Instagram

Koliko god volimo eksperimentirati s različitim nijansama, crveni ruž beauty je klasik kojem se uvijek vraćamo: ova odvažna nijansa tajno je oružje zavodljivog make up looka koji jednako dobro izgleda u dnevnim, kao i glamuroznim večernjim izdanjima -upravo zbog toga odabrale smo 7 najboljih crvenih ruževa svih vremena koji opravdavaju svoj kultni status. 

KAKO NOSITI CRVENI RUŽ?

Prvo i najvažnije pravilo jest – sa samopouzdanjem i stavom, baš kao što to čine Francuskinje, ikone stila koje svoje zavodljive chic stylinge upotpunjuju upravo ovom statement nijansom s kojom ne možete proći nezapaženo.

Foto: Charlotte Tillbury

Potraga za savršenim crvenim ružem nije uvijek jednostavna, a pri odabiru nijanse koja će odgovarati vašem tonu kože vodite se jednostavnim pravilom: toplije nijanse s narančastim tonovima odgovarat će onima s toplijim, žućkastim ili maslinastim podtonom kože, dok će nijanse koje u sebi imaju plavi pigment savršeno odgovarati onima s hladnijim, svijetlijim podtonom kože.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenom nijansom, izdvajamo top 7 crvenih ruževa s kultnim statusom među kojima se sigurno krije i vaš novi beauty favorit.

TREND51 IZBOR:

Dior, Rouge Dior #999

 

Guerlain, Rouge G #24

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain #12

 

Urban Decay Vice Lipstick Mega Matte #714

 

Nars Velvet Matte Red Lipstick, Dragon Girl

 

MAC Retro Matte Lipstick, Ruby Woo

 

Charlotte Tillbury Matte Revolution Luminous Modern-Matte Lipstick, Red Carpet

 

Foto: Dior, Guerlain, YSL Beauty, Urban Decay, Nars, MAC, Charlotte Tillbury

No Comments Yet

Comments are closed