Foto: PR

U novoj i emotivnoj kampanji ‘Shades od Woman’, Carpisa je odlučila dati pozornost i svoj glas snažnim ženskim osjećajima kroz njihovo iznimno svjedočanstvo, i to kroz različite siluete Penelope Cruz, najpoznatije španjolske glumice na svijetu i ambasadorice brenda Carpisa još od davne 2015. godine.

Penelope Cruz, koja posjeduje veliku komunikativnu moć, autentičan je model ženske ljepote i, za sve žene, primjer dostižne elegancije. Upravo kroz fotografije nastale iz fotoobjektiva slavnog španjolskog fotografa Xavia Gordoa, Carpisa nas kroz kampanju poziva da intenzivno osjećamo i živimo vlastite emocije. Penelope, koja je uvijek u prvom kadru, svojom karizmom i izražajnošću odvodi svaku scensku priču do vrhunca tumačeći pet verzija sebe kroz pet različitih emocija: neočekivanih, dubokih, tajanstvenih, zavodljivih i sretnih. Sve te emocije istaknute su ritmičkim izmjenama crno bijelih fotografija i fotografija u boji koje dodatno ističu snažan emocionalni intenzitet.

Kolekcija torbi koju nosi Penelope nadahnuta je suvremenom ženom, glavnom junakinjom vremena u kojem živimo s bogatim i svestranim stilovima koji će udovoljiti svakodnevnim
potrebama dinamične, ali uvijek elegantne žene.

Styling: Goya Toledo

Foto: PR

 

No Comments Yet

Comments are closed