Foto: @ginemargrethe/sabinasarkka Instagram

Priznajemo, isprobale smo hrpu proizvoda za obnovu suhe i oštećene kose, no ovoj liniji se uvijek vraćamo, a sada smo konačno pronašle dostojnu zamjenu za hvaljeni Olaplexov tretman koja jednako dobro funkcionira čak i na iznimno oštećenoj kosi.

Riječ je o liniji L’Orèal Paris Elvive Dream Lenghts u kojoj smo, osim fantastičnog šampona i odlične leave-in kreme koja nas spašava u ljetnim mjesecima, otkrile i novi beauty hit o kojem svi pričaju – Wonder Water 8 Second Treatment koji će preporoditi vašu kosu u samo 8 sekundi, a dobra vijest je da košta manje od 100 kuna!

KAKO FUNKCIONIRA?

Tretman bismo opisale kao bogatu, koncentriranu verziju balzama koji će u samo nekoliko sekundi vašu kosu ostaviti svilenkasto glatkom i sjajnom (da, to je taj glossy hair efekt!), a ispire se baš poput ‘običnog’ balzama za kosu.

Tretman sadrži aminokiseline i bogat je sastojcima koji pružaju maksimalnu hidrataciju te ciljano tretira oštećene dijelove kose ostavljajući ju sjajnom i nahranjenom. Tretman je namijenjen suhoj, oštećenoj i ‘frizzy’ kosi, lagane je teksture i neće dodatno mastiti kosu, a pogodan je i za obojenu kosu te ne sadrži silikone. Zvuči odlično, zar ne?

KAKO KORISTITI TRETMAN?

Dream Lengts Wonder Water tretman je koji se ispire, a možete ga koristiti 2-3 puta tjedno nakon šamponiranja kose. Ukoliko imate tanku kosu, nanesite jednu dozu, 2-3 doze za gustu i kovčavu kosu ili dodajte još jednu dozu za iznimno dugu kosu.

Nakon što ste nanijeli proizvod na vrhove mokre kose, masirajte 8 sekundi i zatim temeljito isperite mlakom vodom te nanesite balzam, ukoliko je potrebno. Tekstura je slična suhom ulju, no ne masti kosu, a pri nanošenju možete osjetiti efekt zagrijavanja (što znači da djeluje).

Uz hrpu pozitivnih recenzija i činjenicu da se rasproda brzinom munje pri svakoj obnovi virtualnih polica beauty webshopova, čini se da smo pronašli novi beauty hit kojeg definitivno dodajemo u našu hair-care rutinu.

Foto: Lookfantastic

No Comments Yet

Comments are closed