Foto: @brittanyxavier Instagram

Nedjelja je dan za self-care rituale i uživanje u kućnim spa tretmanima: vrijeme je da isprobate skin-icing, novi anti-age tretman za blistavu kožu koji je potpuno osvojio Tik-Tok i Instagram. Ovaj skin-care trend dobro je čuvana tajna supermodela, a obožavaju ga ljepotice poput Irine Shayk i Karlie Kloss.

O ČEMU JE RIJEČ?

Skin-icing je krioterapijski tretman koji se sastoji od hlađenja kože pomoću masiranja lica kockicama leda. Ovaj beauty trik potiče cirkulaciju, smanjuje pore, učvršćuje, zaglađuje i tonira kožu te umanjuje crvenilo lica – i to u samo nekoliko sekundi. Osim toga, učinkovito smanjuje vidljivost podočnjaka i bora, a rezultat je blistava, sjajna koža s prirodnim ‘glow’ efektom.

Najbolja stvar je što vam za ovaj tretman ne treba ništa osim kockica leda i nekoliko minuta vremena, a rezultati su zaista fantastični. Nakon samo nekoliko skin-icing tretmana i sami ćete se uvjeriti u moć ovog super jednostavnog, a toliko efektnog beauty trika kojeg obožavaju žene diljem svijeta. Što kažete, hoćete li isprobati skin-icing?

Foto: Instagram

No Comments Yet

Comments are closed