Foto: @sabinasarkka/ginemargrethe Instagram

Pojačano ispadanje kose jedan je od najčešćih problema s kojima se suočavamo u jesenskim danima, zbog toga smo uvijek u potrazi za novim proizvodima koji će pružiti dodatnu njegu kosi (pogotovo nakon ljetnih mjeseci!) i spriječiti (ili makar ublažiti) ispadanje kose.

Stres, hormonalne promjene i neispavanost samo su neki od mogućih uzroka ove neugodne pojave, baš kao i nedostatak vitamina u organizmu koji utječu na izgled naše kože, ali i oslabljuje korijen kose. Početak jeseni pravo je vrijeme da uvedete promjene u vašu skincare rutinu, ali i pružite kosi dodatnu njegu, a mi smo pronašle novu liniju proizvoda s hrpom pozitivnih recenzija, a namijenjeni su jačanju folikula i sprječavanju ispadanja kose.

Nova Kérastase Genesis linija sadrži moćnu formulaciju obogaćenu korijenom đumbira i Aquaxyl kompleksom koji ciljano jačaju vlasi kose te dubinski hidratiziraju kosu kako bi postala jača, gušća i čvršća i samim time manje sklona ispadanju. Linija sadrži šampone, balzam, ampule, masku, serum i sredstvo za zaštitu od topline, dakle sve što nam treba za ciljani tretman kose.

Kérastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Shampoo

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo

Kérastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Serum

Kérastase Genesis Anti Hair-Fall Fortifying Conditioner

Kérastase Genesis Defense Thermique Heat Protecor

Kérastase Genesis Ampoules Cure Fortifiantes Anti-Chute

Kérastase Genesis Masque Reconstituant

 

Foto: Feelunique

 

No Comments Yet

Comments are closed