Foto: Unsplash

Oni su najveći pustolovi zodijaka: beskrajno znatižljni i nemirnog duha, Strijelci su uvijek u potrazi za novim avanturama. Kao posljednji vatreni znak u krugu zodijaka, Strijelci nikada ne miruju jer u njima gori strastvena želja za novim intelektualnim i duhovnim doživljajima koju je nemoguće ugasiti. Njihova najveća želja je: proputovati čitav svijet. Ovaj vatreni znak obožava adrenalin i nema tog izazova kojeg neće prihvatiti, a ova osobina gura ih naprijed u svim životnim situacijama jer za njih je život upravo to – jedna velika avantura.

MAGNETSKI ŠARM

Njihov vladajući planet je Jupiter, simbol bogatstva, duhovnosti i razvoja. Strijelci posjeduju magnetsku osobnost i u stanju su privući poglede gdje god da se nađu: ovi društveni leptiri uvijek su prepuni zanimljivih priča koje začine svojim zaraznim smijehom – njima je naprosto nemoguće odoljeti!

Njihova pozitivnost i smisao za humor ono je čime će privući partnera, ali i prijatelje, a u stanju su pričati satima bez prestanka. Istina, razgovor sa Strijelcem nikada nije dosadan, no ono što moraju zapamtiti je – zadržati jezik za zubima u određenim situacijama. Strijelci su uvjereni da znaju sve, stoga u trenutku nepažnje mogu ispasti arogantni i pretenciozni, iako im to nije namjera.

SLOBODNE DUŠE

Strijelci su promjenjive i nestabilne naravi, no to im omogućava iznimnu fleksibilnost u raznim životnim aspektima, a u pozadini te osobine krije se vječna želja za promjenom. Oni jednostavno ne podnose monotoniju i rutinu. Rođeni su za avanturu, a sloboda im je važnija od svega: Strijelcima morate dati dovoljno prostora da se razmašu krilima – u suprotnom će vrlo brzo pobjeći i zatvoriti vrata svog srca.

U partneru traže suputnika koji će ih moći pratiti: ovi pustolovi uvijek su u pokretu i ne podnose postavljanje granica. Stoga, ako vam Strijelac zaokupira srce, pripremite se za avanturu života jer jedno je sasvim sigurno – s njima nikada nije dosadno!

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed