Fabu Box je dostupan od 5. svibnja na fabuspot.com te u FABUspot parfumerijama u Rijeci (Koblerov Trg 4), Splitu i Dubrovniku.

Parfumerija FABUspot i beauty influencerica Korana Marović predstavljaju zajednički projekt FABU Box by Korana. Nakon više izdanja (brzo rasprodanog) Fabu Boxa koji uvijek izlazi na prvi dan proljeća, ljeta, jeseni i zime te sadržava must have beauty proizvode, kao logičan korak vrlo uspješne suradnje s Koranom, kreiran je i ovaj special edition Fabu Boxa koji sadržava 10 proizvoda najpoznatijih svjetskih brandova.

Korana je dugogodišnja beauty urednica koja svoju ljubav prema makeupu, skincareu i ljepoti generalno, godinama nesebično dijeli na društvenim mrežama, gdje je izgradila malu, ali snažnu zajednicu žena istih interesa koje vjeruju u njen savjet i preporuku. Svaki tjedan profile obogaćuje novim recenzijama aktualnih proizvoda na tržištu, radi edukativan sadržaj o njezi kože, stvara kreativne makeup lookove i organizira beauty upitnike u kojima godinama nakupljeno znanje dijeli i izmjenjuje sa svojim pratiteljicama – radi čega joj broj vjernih pratitelja učestalo raste.

Korana je odabrala svoje omiljene beauty saveznike stoga u Fabu Boxu možeš pronaći:

Makeup:

ESTEE LAUDERFuturist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 3N1, full size

MILANIBaked blush 05 Luminoso, full size

MACRetro Matte Ruby Woo, mini size

MACIn extreme dimension Mascara, mini size

Skincare:

CLINIQUEMoisture Surge 100h Auto-Replenishing Hydrator, 15 ml

GLAMGLOWSupermud Clearing Treatment, 15 g

ELIZABETH ARDENEight Hour, 5 ml

ORIGINSGinZing Refreshing Eye, 5 ml

Mirisi:

JO MALONE LONDONWood Sage & Sea Salt – Cologne, 9 ml

JEAN PAUL GAULTIERLa Belle Le Parfum, Eau de Parfum, 1.5 ml

Fabu Box je dostupan od 5. svibnja na fabuspot.com te u FABUspot parfumerijama u Rijeci (Koblerov Trg 4), Splitu i Dubrovniku.

 

No Comments Yet

Comments are closed