Naši modeli, Mia i Ivan zajedno s Tanjom i ekipom mijenjali su pozicije snimanja, a svatko od njih kroz svoje sunčane naočale imao je jasan, ali i specifičan pogled na Rijeku i sve ono što ovom gradu daje posebnu draž.

Ghetaldus Rijeka krenuo je u novu kampanju na društvenim mrežama, inspiriranu Rijekom ili, kao što naziv kampanje kaže, pogledom na Rijeku. Svatko od nas ima svoj pogled na Rijeku, ali uvijek je taj pogled prožet nekom emocijom, uglavnom lijepom i nadahnutom. Kampanja je nastala pod dirigentskom palicom agencije Libra, a kreativno vodstvo nit vodilju pronašlo je u fotogeničnosti i telegeničnosti grada na Rječini, koje su iskoristile brojne filmske i televizijske ekipe uspješno koristeći nezaboravne kadrove Rijeke.
Kada pogledate Rijeku, što vidite? Neki će vidjeti naizgled beskrajan Molo Longo s kojeg pogled puca na cijelu Rijeku, romantičan Stari grad s karakterističnom arhitekturom, a nekima će „za oko zapeti“ obnovljeni Željeznički kolodvor. S dolaskom toplijih dana, Rijeka se budi obasjana suncem, ljudi izlaze na ulice, ispijaju kave na terasama svojih omiljenih kafića uz obaveznu šetnju Korzom. Sve je to neizostavni dio naše mediteranske kulture, ali bez kvalitetnih sunčanih naočala, potpuno uživanje na danjem svjetlu i suncu nije preporučljivo.

Ghetaldus Rijeka kroz kampanju „Pogled na Rijeku“ predstavlja novu kolekciju sunčanih naočala, a u tome su mu pomogli i mladi riječki influenceri – Mia Konjuh i Ivan Genda. Make-up odradila je Iva Berišić, frizure 4 LOOK Beauty concept, a fotografije potpisuje talentirana riječka fotografkinja Tanja Kanazir.

Naši modeli, Mia i Ivan zajedno s Tanjom i ekipom mijenjali su pozicije snimanja, a svatko od njih kroz svoje sunčane naočale imao je jasan, ali i specifičan pogled na Rijeku i sve ono što ovom gradu daje posebnu draž.

Naravno, mijenjale su se i naočale, Yves Saint Laurent, Tom Ford, Prada, Versace, Gucci, Fendi, Celine, jer proljetno ljetna kolekcija Ghetaldus Rijeka nude brojne zanimljive, trendy modele. Ali pogled na Rijeku uvijek je bio ispunjen emocijama i isprepleten osjećajima naših influencera, a sjajni modeli naočala svima su bili dodatna inspiracija.

No Comments Yet

Comments are closed