Foto: Zoran Bakić

Riječani dobro znaju koliko je naš grad poseban: jedinstvena arhitektura, šarenilo Korza, stara gradska jezgra i bajkovit pogled s Trsatske gradine samo su neki od prizora koji nas uvijek iznova oduševljavaju, a zbog ovih predivnih fotografija s najljepšim riječkim kadrovima ponovno ćete se zaljubiti u Grad koji teče.

RIJEKA IZ SASVIM DRUGE PERSPEKTIVE

Iza fotografija s nestvarno lijepim prizorima našeg grada krije se Zoran Bakić, mladi ugostitelj koji se u slobodno vrijeme amaterski bavi fotografijom. Zoran je u Rijeku došao kao sezonski radnik, zaljubio se u grad i odlučio ostati, a svoje dojmove o gradu redovito objavljuje na Instagram profilu _explorer_bz. Upravo to je ono što njegove fotografije čini posebnima jer nastaju iz perspektive osobe koja tek počinje otkrivati sve ljepote grada.

Sve moje fotografije nastaju mobitelom (Iphone 11), a nedavno sam nabavio i dron (Dji mavic mini) kako bih mogao fotografirati neke nove, dosad nedostižne perspektive, otkriva nam mladi entuzijast dodajući kako planira nabavku fotoaparata kako bi se mogao ozbiljnije baviti fotografijom.

SVAKI DIO GRADA JE POSEBNA PRIČA

Zoran nam je ispričao kako uživa u otkrivanju skrivenih kutaka grada koji ga ne prestaje oduševljavati:

Cijela Rijeka mi je inspiracija i svaki dio grada je posebna priča. Ima toliko zanimljivog i raznolikog sadržaja za svakoga. Najdraža mi je obala, samim tim i more koje je toliko fotogenično…

Krenite s nama u riječku avanturu i ponovno se zaljubite u naš grad uz najljepše fotografije koje vam donosi _explorer_bz.

Foto: Zoran Bakić

 

No Comments Yet

Comments are closed