Foto: @tezza IG

Obožavamo parfeme – od onih koje koristimo u hladnim mjesecima, do zavodljivih proljetnih izdanja ili pak kultnih klasika kojima se uvijek vraćamo – parfem je onaj završni touch koji savršeno upotpunjuje vaš stil i podiže raspoloženje u trenu. No, znate li koji su najprodavaniji parfemi na svijetu? Ova dva mirisna favorita našli su se na samom vrhu najtraženijih parfema u 2021. Jeste li ih isprobali?

Lancôme: La Vie Est Belle

Osvježavajuće note irisa, naranče i jasmina pomiješane s toplim notama vanilije i badema magična su formula koja je osvojila žene diljem svijeta. Deset godina nakon njegovog stvaranja, ovaj parfem zaslužio je kultni status i postao najtraženijim parfemom na svijetu. Ovo je parfem koji je utjelovljenje sreće, kažu njegovi kreatori – a mi se definitivno slažemo s njima!

Dior: Sauvage

Svake tri sekunde u svijetu se proda jedna bočica ovog kultnog parfema za muškarce čime je Diorov Sauvage službeno postao najprodavanijim parfemom na svijetu. U čemu je tajna njegovog uspjeha? Poznati Diorov parfumer François Demachy 2015. godine kreirao je miris kontrastnih nota bergamota i ambera, a rezultat je snažan, osvježavajući i upečatljiv mirisni potpis kao stvoren za muškarce sa stilom. Tko bi mu odolio?

Pročitajte više: Što vaš omiljeni parfem otkriva o vašoj osobnosti

Foto:  Lancôme, Dior

 

No Comments Yet

Comments are closed