Foto: @sincerelyjules Instagram

Svatko od nas ima svoj omiljeni mirisni potpis, no jeste li se ikad zapitali što vaš parfem otkriva o vašoj osobnosti? Mirisni trag koji ostavljate za sobom može ostaviti snažan dojam, baš kao što odabir vašeg omiljenog parfema otkriva kakva ste uistinu osoba. Cvjetne, citrusne, slatke ili drvenaste note? Vi izaberite, a mi vam otkrivamo njihovo značenje.

CITRUSNE NOTE: MISS BADASS

Vi ste snažna žena koja je spremna osvojiti svijet: ustajete rano i hrabro krećete u nove pobjede. S lakoćom preuzimate ulogu vođe i iznimno ste organizirana osoba – funkcionalnost i red visoko su na vašoj listi prioriteta. Nikada nećete zaboraviti rođendane prijateljica, uvijek preuzimate odgovornost i volite igrati prema pravilima. S vama nema šale!

VOĆNE NOTE: PARTY ANIMAL

Zabavna, vrckava i prepuna životne energije – ovo su riječi koje najbolje opisuju vašu osobnost. Vi ste duša svake zabave, osoba koja vrlo lako sklapa prijateljstva i vrlo se lako zaljubljujete. Osoba ste koja isijava vedrinom, energijom i zaraznim magnetizmom, a znamo i da ste poznati po flertu. Hej, tko može odoljeti vašem šarmu?

CVJETNE NOTE: ROMANTIČNA DUŠA

Ruže, gardenije, ljiljani… ovi elegantne, nježne i romantične note najbolje opisuju vašu osobnost. Vi ste u suštini jednostavna osoba, no, priznajte, volite skupocjene stvari – kašmir, glamurozni nakit i luksuzni parfem daju vam dozu ekstravagancije koja čini život ljepšim. Jedno je sasvim sigurno – vi (i vaš parfem) nikada nećete izaći iz mode.

SLATKE NOTE I ZAČINI: SEXY AND YOU KNOW IT


Ako obožavate parfeme koji u sebi nose slatke, začinske i čokoladne mirise, vi ste žena koja jednostavno isijava seksipilom, i to bez puno truda. Vrlo ste samopouzdana osoba i žene vas vjerojatno mrze, ali to je njihov problem, zar ne? Ne zamarate se mišljenjima drugih jer dobro znate da ste jednostavno – fantastični. Da možete biti filmska zvijezda na jedan dan, bili biste Sophia Loren.

ORIJENTALNE I DRVENASTE NOTE: TRENDSETTERICA

Ako su cedar, sandalovina ili vetiver vaše omiljene note – vi ste prava trendsetterica. Subote provodite u urbanom vrtu ili galeriji moderne umjetnosti. Obožavate pratiti moderne umjetnike, nove lifestyle trendove i vjerojatno fotografirate grafite u zabačenim gradskim ulicama, a kladimo se da imate vrlo cool Instagram profil.

 

Foto: Unsplash, Pexels

 

No Comments Yet

Comments are closed