Foto: @_hollyt/sincerelyjules IG

Svake godine čuvena The Fragrance Foundation, njujorška organizacija posvećena promicanju parfemske umjetnosti dodjeljuje nagrade za najbolje parfeme godine. Riječ je o prestižnim titulama podijeljenim u različitim kategorijama istaknutih mirisnih senzacija koje su osvojile žene diljem svijeta.

@sincerelyjules

Ove godine titulu parfemskog Oscara za najbolji ženski parfem u 2021. godini u kategoriji Women’s Prestige osvojio je parfem Giorgio Armani My Way, senzualan miris jedinstvene kompozicije koja osvaja na prvu. Ovaj intrigantan parfem kreiran je s idejom povezivanja i otkrivanja novih iskustava u svijetu koji se otvara pred nama.

NOVO POGLAVLJE ŽENSTVENOSTI

Novo, uzbudljivo poglavlje ženstvenosti predstavljeno je nježnim parfemskim buketom bijelog cvijeća u bočici dizajniranoj u obliku talismana kao simbolu svijeta povezanog egzotičnim notama iz različitih zemalja.

Cvjetni buket otvara se prozračnim spojem bergamota i egipatskog cvijeta naranče uz blistave note tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu parfema, a završni pečat mirisnoj eleganciji daju vibrantna cedrovina iz Virginie i senzualna vanilija s Madagaskara.

Elegantan, uzbudljiv i odvažan – Giorgio Armani My Way parfem je koji vas poziva na autentično mirisno putovanje.

Foto: Giorgio Armani Beauty, Instagram

 

No Comments Yet

Comments are closed