Foto: Zara Home

Božić je jedan od najomiljenijih i najiščekivanijih blagdana, stoga nije iznenađujuće što su svjetski giganti u dizajnu interijera čak dva mjeseca prije samog blagdana objavili svoje božićne kampanje. Sigurno da takvo nešto nije naodmet jer koliko god božićnih dekoracija imali u kući, pokojoj novoj stvarčici za bor ili ukrašavanje doma ne možemo odoljeti. U ovom slučaju ne možete pretjerati, osim ako strogo prakticirate minimalizam.

Kako bi svatko mogao pronaći odgovarajući detalj kojim će oplemeniti svoj dom, Zara Home je svoju novu kolekciju podijelila na šest cjelinaDekoracija, Ukrasi za bor, Kuhinja, Blagovaonica, Mirisi i Djeca. Osim klasičnih blagdanskih ukrasa, mogu se pronaći i kalupi za kolače, posteljine, stolnjaci, deke, posuđe, pidžame. Kolekcija odiše prepoznatljivim Zarinim stilom i odrađena je izrazito elegantno u svakom segmentu. Zanimljivo je da nije sve u tradicionalnoj crvenoj i zelenoj boji, već prevladavaju i bijela, srebrna te ponešto zlatne i bakrene.  Za one koji jedva čekaju obogatiti svoj dom božićnim dekoracijama, izdvajamo nekoliko najljepših detalja iz Zarine božićne kolekcije.

Božićni vijenac s perjem, 259,00 kn

Svijeća božićno drvce, 139,00 kn

Golubica, 69,00 kn

Bombon, 45,00 kn

Zlatni medvjed, 59,00 kn

Ukrasni štapići, 39,00 kn

Posuda, 49,00 kn

Adventski kalendar, 259,00 kn

Karirana deka, 219,00 kn

Božićni vilenjak, 49,00 kn

MIRIS BOŽIĆA U DOMU

Mirisi koji su posebno dizajnirani i posvećeni blagdanskim danima definitivno će zaokružiti cijelu priču. Dolaze u dvije vrste, Gingerbread kojeg iz Zare opisuju kao ‘miris svježe pečenih medenjaka s đumbirom i blagim notama cimeta i začina’ te Salted caramel, koji je poput  ‘ukusne arome karamele prožeea notama vanilije i maslaca od orašastih plodova u neočekivanom kontrastu s daškom soli’. Oba mirisa zvuče i izgledaju fenomenalno, stoga će biti teško odlučiti se za samo jednog. Dolaze u klasičnim oblicima svijeća i mirisnih štapića, a Gingerbread čak i u obliku osvježivača za auto, mirisne keramike, osvježivača zraka te tekućeg sapuna za ruke.

Salted caramel mirisni štapići, 219,00  kn

Komplet Gingerbread, 259,00 kn

 

Foto: Zara Home

 

No Comments Yet

Comments are closed