Foto: @leasy_inparis IG

Nakon duge vladavine skinny jeansa, udobni loose krojevi i beskrajno duge, široke nogavice vraćaju se na modni tron – i moramo priznati da izgledaju fantastično!

Ako ste u potrazi za novim trapericama, otkrivamo hit model traperica iz Zare koje su postale pravi viralni hit na TikToku s čak 700 tisuća ‘lajkova’! Pronaći savršen model traperica nije uvijek lagan zadatak, a sudeći prema brojnim recenzijama, ovaj cool model pristaje baš svima!

@leasy_inparis

Zahvaljujući genijalnom kroju, viralne Zara traperice pristajat će svakom obliku tijela: visoki struk savršeno naglašava siluetu, a duge, široke nogavice vizualno produžuju noge, stoga su savršen izbor u ovoj modnoj sezoni.

@leasy_inparis

Otkrijte must-have traperice ove sezone koje dolaze u raskošnoj paleti boja, no nama su ipak najdraže one u klasičnom plavom tonu koje će biti pun pogodak u svim modnim kombinacijama, a dobra vijest je da ih sada možete ‘uloviti’ na odličnom popustu – za viralne traperice iz Zare trebate izdvojiti manje od 120 kuna. Prilika koja se definitivno ne propušta!

Traperice širokih nogavica, 119,90 kn

Traperice širokih nogavica, 119,90 kn

 

Foto: Zara, Instagram

 

No Comments Yet

Comments are closed