Foto: Unsplash

Zvijezde nam u srpnju donose priliku za nove početke, a vladavina Raka u znaku je intenzivnih emocija: ovaj senzibilni znak uvijek nas podsjeća na ono što nam je važno, ali i potiče da otvorimo svoje srce i povežemo se s najdubljim tajnama duše.

Neki znakovi zodijaka ove će izazove prihvatiti bolje od drugih, a ova tri horoskopska znaka očekuje genijalan tjedan – ako ste među njima, iskoristite dobre vibracije najbolje što možete.

RAK: SREĆA JE NA VAŠOJ STRANI

Konačno osjećate kako ste na pravom putu. Spremni ste napustiti stara vjerovanja i nezdrave odnose i potpuno se posvetiti ostvarenju svojih snova. Zadovoljni ste smjerom u kojem se krećete, a to vam daje dodatnu dozu samopouzdanja. Proslavite svoje male pobjede i nemojte dozvoliti da vam sitne prepreke poljuljaju samopouzdanje. Sreća je na vašoj strani.

ŠKORPION: NOVE PRILIKE STIŽU USUSRET

Pred vama se otvara cijeli jedan novi svijet prepun uzbudljivih mogućnosti, a vi kao da ni sami ne znate što biste odabrali. No, ne birnite – to su slatke brige i najava svega lijepog što dolazi. Sve što sada trebate jest ostati otvorenog uma: ono što vam se sada čini možda najmanje privlačnim vrlo bi se lako moglo pretvoriti u priliku života.

RIBE: OSJEĆATE RADOST ŽIVOTA

Ribe, trenutno vas opisuje samo jedna riječ: blistate. Prepuni ste životnog poleta i radujete se budućnosti. No, pripazite da ne izgubite kompas: vaša sklonost sanjarenju mogla bi stati na put razumu i dovesti vas u neugodnu poziciju. Uživajte i zapamtite da ste svoju sreću zaslužili: nastavite marljivo raditi na ostvarenju svojih snova.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed