Foto: Unsplash

Ulaskom u vladavinu Raka okrećemo se vlastitim željama i osjećaju sigurnosti, a srpanj će biti u znaku novih početaka u valu nove energije koja nam je potrebna kako bismo pronašli unutarnji mir, ali i snagu za suočavanje s izazovima koji su pred nama.

Evo što zvijezde donose u srpnju svakom pojedinom znaku zodijaka.

OVAN

Pred vama je mjesec prepun uzbuđenja: iako će na površinu isplivati neke stare rane iz prošlosti koje će utjecati na vaše samopouzdanje, prolazak Sunca kroz znak Raka donijet će vam potrebnu motivaciju da ostvarite svoje snove. Osim toga, pomrčina Mjeseca utjecat će na vaše polje karijere i reputacije i pomoći vam da posložite životne prioritete.

BIK

Možda ne volite riskirati, no nikada nećete znati koje vam se sve prilike mogu otvoriti ukoliko ne pokušate, a ovog mjeseca zvijezde vam pomažu da iskoristite nadolazeće mogućnosti najbolje što možete. Pomrčina Mjeseca snažno će utjecati na vaše polje edukacije, putovanja i novih prilika i donijeti vam toliko željenu promjenu. Vrijeme je da proširite horizonte.

BLIZANCI

Što je uistinu vrijedno vašeg vremena i energije? Sunce osvijetljava vaše polje financija, vrijednosti i imovine i donosi vam jasnije uvide u svaki aspekt života: od načina na koji trošite novac pa sve do osobnog osjećaja sigurnosti. Jeste li iskoristili svoje talente na način da možete živjeti od njih? Jeste li se okružili osobama koje vas motiviraju? Pred vama je potpuno novi početak, posebno kad je riječ o dugoročnim planovima.

RAK

Sunce vam donosi novu energiju i polet, a 12. srpnja Merkur ulazi u vaš znak i donosi vam neke nove uvide. Vrlo je izgledno da ćete upravo tijekom ovog mjeseca biti prisiljeni razgovarati s nadređenima o vašoj budućnosti, stoga se dobro pripremite. Pomrčina Mjeseca imat će snažan utjecaj na vaše polje odnosa i partnerstva, što će vam pomoći da rasčistite situaciju u kojoj se nalazite.

LAV

Možda je vrijeme da stvari prepustite sudbini: Sunce će osvijetliti vašu kuću tajni i karmičkih odnosa, a neke skrivene stvari mogle bi isplivati na površinu. Odmorite se i napunite energijom, posvetite se sebi i vašem unutarnjem svijetu. Preispitaje svoja uvjerenja i pronađite kompromis između vlastitih stavova i odnosa s okolinom.

DJEVICA

Vaše nade, želje i odnosi s okolinom bit će u centru pozornosti ovog mjeseca, a retrogradni planeti aktivirat će vašu kuću individualnosti i osjećaja vlastite vrijednosti u svijetu, stoga iskoristite ovaj period kako biste razmislili o daljnjim koracima. Ljubavni odnosi također će biti prepuni uzbudljivih trenutaka, no vrijeme je da se zapitate koliko zapravo dajete, a koliko uzimate.

VAGA

Ovo je vaše vrijeme: Sunce obasjava vašu kuću karijere, prestiža i reputacije, a u centru pozornosti bit će vaši poslovni odnosi. Retrogradni planeti naći će se u vašoj kući doma, obitelji i emocionalne stabilnosti i potiču vas da razmislite o vašim potrebama. Zapamtite, morate se posvetiti sebi kako biste isto mogli učiniti za druge.

ŠKORPION

Možda bi bilo dobro da postavite jasan plan o vašim budućim koracima: Sunce će se nalaziti u vašem polju edukacije i osobne filozofije, a ususret vam stižu nove prilike koje će uvelike utjecati na vaš daljni osobni razvoj. Dobro promislite prije nego što krenete u akciju: uspostavite dnevnu rutinu koja će vam pomoći da budete još produktivniji.

STRIJELAC

Vrijeme je da se prepustite novom valu energije: Sunce obasjava vašu kuću intimnosti, transformacije i partnerstva i učiniti vas osjetljivijima nego inače. Retrogradni planeti utjecat će na vaše polje financija i imovine, što će utjecati na vaše poimanje vlastite vrijednosti. Obratite pozornost na znakove pored puta – oni vas vode prema boljoj budućnosti.

JARAC

Zahvaljujući utjecaju Sunca na vaše polje partnerstva uskoro stiže razriješenje svih nedovršenih odnosa, bilo na poslovnom ili privatnom planu. U vama se budi nova strast, unutarnja snaga i odvažnost koja će vam biti od velike pomoći kad dođe vrijeme da se suočite s realnošću, a to vrijeme bliže je nego što mislite.

VODENJAK

Sunce donosi novu energiju u vaše polje zdravlja, svakodnevne rutine i poslovnog okruženja zbog čega ćete osjećati da želite doprinijeti društvu na neki svoj, osoban način. Retrogradni planeti aktivirat će vaše polje duhovnosti, karme i završetaka, stoga bi bilo dobro da napravite odmak i posvetite se svom unutarnjem miru.

RIBE

Otkrivate radost življenja u nekim sasvim novim bojama: Sunce obasjava vašu kuću kreativnosti, sreće i strasti i bit ćete obasipani znakovima pažnje, ali i potvrde sa svih strana. Istovremeno, počet ćete se pitati jeste li bili dovoljno nagrađeni u prošlosti te jesu li vaši talenti uistinu bili prepoznati na pravi način. Nemojte pretjerati s analizama: uživajte u ljetu jer ovo je vaše vrijeme!

Foto: Unsplash

 

 

No Comments Yet

Comments are closed