U riječkom kvartu Drenova smjestio se elegantan kafić koji je nakon gotovo dvije godine rada i renovacije starog prostora postao omiljeno mjesto za ispijanje kave, craft piva ili osvježavajućih koktela…

Zamislite elegantnu staklenu terasu, šuštanje lišća bambusa i vjetar koji stiže kroz krošnje obližnjeg parka. Na stolu savršeno pripremljen koktel, a u pozadini lagana glazba. Nije u pitanju nikakav tropski otok, već predivan Bamboo bar u riječkom kvartu Drenova.

Kvartovski je to kafić koji itekako iskače iz okvira uobičajenog bara iz kvarta, ne samo izgledom već i ponudom. Mladi vlasnik, i sam odrastao na Drenovi, gotovo je dvije godine vodio borbu s papirologijom i prenamjenom nekada derutnog prostora. Rezultat je elegantan, urbani, pomno isplaniran prostor. Čine ga open space koncept, neutralne nijanse bež, bijele i crne boje, ogromna tapeta koja predstavlja šumu bambusa, i ostakljena terasa.

Interijer je osmislila arhitektica Sanja Štampalija, a vlasnik i njegova djevojka industrijski štih  prostora omekšali su zanimljivim stolovima i udobnim stolicama u sivoj, zelenoj i boji fuksije.

Relaksiranje u hladu

Bamboo bar osim fine Lavazza kave, nudi i odličnu selekciju ginova, Three cents tonika, svježe cijeđene sokove, i smoothije. Relaksiranje u ljetnom hladu nije potpuno bez  riječke craft pive Indeficienter, a odnedavno je ponuda bara obogaćena i riječkom craft kolom simpatičnog naziva Monada.

Bamboo je ususret ljetu svoje goste razveselio i koktel listom. U ljetnim večerima sa društvom na terasi možete uživati u Mojitu, Tequili Sunrise, okusu Cuba Libre ili pak laganog Huga. Spoj bazge, mente, limete, prošeka i mineralne, jamči trenutačno osvježenje!

Vikend je zadužen za zabavu, pa je Bamboo idealna lokacija za ljetne fešte i zabavu. Na Facebooku i Instagramu Bamboo bara doznajte sve detalje i novosti o mjestu na kojem želimo provesti cijelo ljeto!

Bamboo Bar Je Mjesto Na Kojem želimo Provesti Cijelo Ljeto!

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
No Comments Yet

Comments are closed