Foto: Unsplash

Novi tjedan je pred nama: još uvijek se nalazimo pod vladavinom osjećajnih Riba čiji će utjecaj biti pojačan ulaskom Merkura u ovaj znak koji će nam dati novu dozu inspiracije i maštovitih ideja. Ulaskom Sunca u znak Ovna ovog tjedna službeno započinje nova astrološka godina, a s dolaskom proljeća osjećat ćemo se motivirano – novi projekti, postavljanje novih ciljeva i probuđene ljubavi samo su dio novog astrološkog poglavlja u kojem će trijumfirati ova 3 horoskopska znaka.  

OVAN

Ovnovi, pripremite se na velika iznenađenja. Posljednjih tjedana emocije su bile na vrhuncu što vas je natjeralo da dobro promislite o trenutnoj poziciji, no sada stiže vaše vrijeme – i sav vaš trud stiže na naplatu. Osjećat ćete se fantastično i sklapat ćete nova poznanstva koja će vam biti od velike koristi u narednom razdoblju. Veze koje sada ostvarite imat će snažan financijski učinak, a mogle bi vas usmjeriti prema projektu koji će promijeniti vaš život.

DJEVICA

Samci, pred vama je strastvena ljubavna avantura koja će vas oboriti s nogu. Svemir vam šalje snažnu energiju promjene koja će utjecati na vaše odnose. Krajem tjedan vaša će pažnja biti usmjerena na posao – osjećat ćete se energično i motivirano što će vam pomoći da završite projekte koje ste odgađali. Iskoristite ovaj novi val energije i budite produktivni jer slijedi velika nagrada!

JARAC

Prepuni ste novih ideja i poleta koji rasplamsava vaš genijalni um. Na poslovnom planu dostigli ste novu razinu koja izoštrava vaše intelektualne sposobnosti – postavite sami sebi nove izazove i hrabro krenite u nove poslovne pobjede i ostvarili zacrtane financijske ciljeve. Svemir je na vašoj strani – vrijeme je da tražite više.

Pročitajte više: Mjesečni horoskop za ožujak

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed