Foto: Unsplash

Trenutno se nalazimo u prilično nepovoljnim astrološkim aspektima: uz retrogradni Merkur, planet komunikacije i retrogradni i Mars, planet konflikta, osjećamo kao da smo zakočeni u djelovanju i nešto nas vraća na početak, u prošlost i konflikte koje još nismo razriješili, no nekim znakovima zodijaka zvijezde se smiješe i donose tjedan pun pozitive. Jeste li među njima?  

BIK

Ovo je vaš tjedan – budite odvažni i pokažite svima od čega ste sazdani. Vrijeme je da pokažete sve boje svoje osobnosti na najkreativniji mogući način i nemojte se ustručavati otići korak dalje u svojim ostvarenjima. Romantika je svuda oko vas – prigrlite ove povoljne aspekte i unesite još više pozitivnih emocija u vaš život. Budite hrabri – u suprotnome propuštate jedan od najljepših perioda života.

RAK

Žudite za poslovnim napretkom: svjesni ste koliko se dobro osjećate u svojim poslovnim uspjesima iza kojih stoje snažna volja i upornost. U posljednje vrijeme opterećeni ste razmišljanjima o daljnjim poslovnim koracima – možda je konačno došlo vrijeme za promjene? Prvi i najvažniji korak jest – imati vjere u sebe. Spremni ste za novo poglavlje.

JARAC

Uspješno ste savladali sve moguće prepreke koje su se našle na putu, a bilo ih je mnogo. Toliko uspješno da ste postali otporni na udarce života. No, sve te drastične promjene imale su pozitivan efekt: otvorile su vaše srce i um na načine na koje niste mogli ni zamisliti. Sve što sada trebate je prigrliti nove promjene i razmišljati otvorenog uma. To će vam dati jednu sasvim novu perspektivu i smjer.

Foto: Unsplash, Pexels

 

No Comments Yet

Comments are closed