Foto: Unsplash

Ovog tjedna prestaje vladavina Djevica i ulazimo u znak harmoničnih Vaga, što znači da je vrijeme da obnovimo odnose s najbližima, potražimo ljepotu u onome što nas okružuje, ali i krenemo u borbu za osobnim istinama – i to pod svaku cijenu. Otkrijte koja će 3 horoskopska znaka naići na brojne izazove tijekom ovog tjedna. Jeste li među njima?

BLIZANCI

Previše ste vremena potrošili pokušavajući zaštititi svoje osjećaje  – vrijeme je da počnete živjeti. Isplivajte na površinu i izađite iz svog oklopa. Dopustite sebi da uživate jer ste podsvjesno sabotirali vlastitu sreću. Potražite ono što vas čini sretnim. Na poslu očekujte probleme, no uspješno ćete ih prebroditi zahvaljujući svojoj kreativnosti i intelektu.

LAV

Prepuni ste ideja i ni sami ne možete pratiti svoj tok misli – preplavljeni ste vrtlogom razmišljanja o svim mogućim životnim situacijama. Uzmite vremena da posložite misli – pokušajte zapisati što vas muči i odgovor bi vam mogao stići brže nego što mislite. Osjećat ćete se kao da vas nitko ne razumije i ne uvažava vaša mišljenja i emocije. Ponekad je potrebno reći drugima kako želimo da nas vole.

ŠKORPION

Ukoliko nailazite na poteškoće u izražavanju svojih stavova ili jednostavno ne možete sagledati stvari realno, vrijeme je da duboko udahnete i učinite korak natrag. Ne možete tražiti razumijevanje od drugih ukoliko ni sami ne znate što uistinu želite. Posvetite se sebi i krenite u duboko preispitivanje duše, čak i ako to znači da morate uzeti pauzu od svih obaveza i odgovornosti.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed