Foto: Unsplash

Proljeće je u zraku, a ljubav kuca na vrata! Otkrivamo za koja će tri horoskopska znaka svibanj biti u znaku romantike – i dok će neki od njih okrenuti potpuno novu stranicu u životu, drugi će pronaći ljubav na sasvim neočekivanim mjestima. Jeste li među njima?

BLIZANCI: FRCAJU NOVE ISKRE

Blizanci, pred vama je zanimljivo razdoblje. Retrogradna Venera donosi još intenzivniju ljubavnu energiju – prihvatite njezine darove i otvorite svoje srce. S jedne strane Venera vam daje obilje šarma, romantike i kreativnosti, no u negativnom aspektu izaziva vas kroz negativne emocije ljubomore, površnosti i sebičnosti, stoga je važno da ne izgubite ravnotežu.

Na romantičnom planu svibanj Blizancima donosi nove prilike za ljubav, no bilo bi dobro da preispitate način na koji pristupate takvim prilikama. Možda je u trenutnoj situaciji ležerni, neobavezni pristup pravi put za vas.

VAGA: OTKRIVATE SVOJE STRASTI

Iskoristite retrogradni položaj vašeg vladajućeg planeta za promišljanje o vlastitim vrijednostima i načinu na koji pristupate partneru. Ovog mjeseca oslobit ćete svoju kreativnost i potražiti ono što vas uistinu pokreće i inspirira na svim životnim poljima, pa tako i na ljubavnom planu.

Retrogradna Venera potaknut će vas na razmišljanje o propuštenim prilikama i prošlim vezama, no nemojte se obeshrabriti. Suočavanje s duhovima prošlosti jedini je način da spremno i rasterećeno zakoračite u novi život i pronađete srodnu dušu koja je možda i bliže nego što mislite.

ŠKORPION: VAŠE ŽELJE JOŠ SU SNAŽNIJE

Svibanj će biti mjesec ljubavi za strastvene Škorpione. Sunce i Uran aktivirat će vašu kuću partnerstva i istaknuti potrebu za stvaranjem kompromisa. Energija punog Mjeseca 7. svibnja donosi vam spektakularan završetak životnih poglavlja koja vam više ne donose radost.

Uključite svoj poznati šarm kojem je nemoguće odoljeti i vrlo brzo primijetit ćete pozitivne efekte u okolini. Isijavat ćete pozitivnom energijom i magnetizmom: trenutno se nalazite u jednom nesvakidašnjem trenutku, potpunoj preobrazbi duše – podijelite tu ljepotu s osobom koja je vrijedna vašeg srca.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed