Cvijeće je jedan od najljepših poklona koji možete darovati, a mi znamo gdje u Rijeci možete naručiti najljepše cvjetne bukete za posebne prilike: Srebrni Gift & flower power iza kojeg stoji Riječanka Ana Šarlija nudi šaroliki izbor poklona i gift-boxova u obliku buketa ili dekorativnih kutija s personaliziranim detaljima koji će razveseliti svakoga, a posebno su nas oduševili raskošni buketi kao stvoreni za posebne prilike.

BLING BLING BUKETI

Srebrni buketi su veliki Bling Bling buketi s puno svježeg sezonskog cvijeća. Cvjetni aranžmani sa Srebrni potpisom slažu se prema dogovoru i raspoloživosti cvijeća, a upravo je taj personalizirani touch ono što nam se posebno svidjelo.

Bling Bling bukete možete naručiti online uz dostavu i iznenaditi dragu osobu najmirisnijim poklonom na njezin poseban dan jer snaga cvijeća i njihova ljepota mogu uljepšati i najkišovitije dane, što znaju i ove predivne Riječanke koje su nam pokazale svoje Bling Bling bukete. Flower power!

TI SI MOJA KRALJICA!

Uz raskošne bukete, Srebrni nudi i poklon namijenjen svim ženama, majkama, kraljicama – personalizirani poklon Ti si moja kraljica! idealan je za nadolazeće toplo vrijeme i uživanje u vrtu, suncu i društvu s prijateljicama.

Gift box je ispunjen pomno odabranim proizvodima za uživanje, degustaciju i fotkanje u kojem ćete pronaći vino s mjehurićima za nazdravljanje lijepim prigodama, šećernu vatu za dekoraciju sokića i prosecca u lijepim čašama, Agropošta prirodne sokove koji će utažiti žeđ u toplim popodnevima, Mala od lavande balzam ili ulje za sunčanje i brzo tamnjenje od mrkve poslužit će za njegu kože i divan ten, Vrsna lizalice od čokolade ruby i tamna čokolada s dodacima zasladit će dan i PopUp kokice zebra s okusom bijele i tamne čokolade odabrane su za grickanje sa stilom, a sve što vam treba za uživanje s prijateljicama upakirano je u personaliziranu kutiju. Savršen poklon za sve kraljice u vašem životu! 

Psst!

Pozivamo vas da pratite našu Facebook stranicu jer sutra pripremamo veeeliko poklon iznenađenje! 🙂

Foto: Srebrni Gift & flower power

 

No Comments Yet

Comments are closed