Što pokloniti za Valentinovo?  Ideju smo pronašli u novom konceptu personaliziranih poklona koje izrađuje Riječanka Ana Šarlija. Srebrni Gift&flower power nudi šarolik izbor poklona i gift-boxa u obliku buketa ili dekorativnih kutija s personaliziranim detaljima koji će oduševiti svakoga.  Popričali smo s Anom o tome kako je došla na ovu genijalnu ideju, što se sve može pronaći u ponudi, a dala nam je i nekoliko ideja za Valentinovo.

POSAO IZ SNOVA

– Mogu reći da je moja priča, sad već klasična hrvatska priča, jedne mame, koja je uz obitelj s dvoje male djece, započela svoj posao iz snova. Nakon završetka visokog obrazovanja ekonomskog smjera i usavršavanja na području cateringa, dizajna i dekoracije stolova i hrane, grafičkog dizajna, dizajna interijera, ali i cjeloživotnog interesa prema vizualnoj prezentaciji boja, oblika i općenito umjetničkog izražavanja, svi interesi su se spojili u jedno, kockice su se posložile i nastao je Srebrni Gift&flower power. Srebrni je moj prvi online posao koji se bavi izradom personaliziranih poklona i cvijeća za posebne prigode.

POKLONI S FAKTOROM IZNENAĐENJA

– U svijetu je već jedno duže vrijeme prisutan trend poklona prezentiranih u gift-boxovima. Radi se o selekciji malih poklončića koji su tematski posloženi u dekorativnim kutijama. Ideja je bila u Rijeci ponuditi jedan takav novi princip darivanja, kroz raznoliki sadržaj personaliziranih poklon kutija. Gift-boxovi koji se najmilijima u različitim životnim prigodama mogu naručiti za dostavu na kućnu adresu, posao ili bilo koju željenu lokaciju.

– Cijeli proces naručivanja odvija se online, najčešće putem društvenih mreža. Srebrni kutije pokloni su s faktorom iznenađenja, pažljivo, personalizirano zapakirane i ukrašene prema željama i opisima naručitelja. Ispunjene su odabranim rukotvorinama malih proizvođača diljem Hrvatske. Posebno sam ponosna što i u Rijeci ima mnogo divnih, kreativnih i sposobnih ljudi koji stvaraju prava mala umjetnička djela te ih se trudim što više uklopiti u Srebrni priču. 

– Srebrni ponuda se, uz ukrasne drvene i kartonske kutije svih oblika koje ostaju za čuvanje uspomena, proširila i na preslatke padelice, tećice, vaze i različite predmete koji su mi poslužili kao zanimljiva podloga za slaganje preostalih poklončića, po čemu je Srebrni jedinstven i vjerujem, sada već prepoznatljiv. Uz gift- boxove kod nas možete odabrati i cvjetne kombinacije za posebne prigode, naše velike Bling Bling bukete s puno cvijeća i Slatke bukete rađene od čokolada i slatkiša koji su sve traženiji.

IDEJE ZA VALENTINOVO

– Ubrzo nam se bliži i Valentinovo te smo vam za tu prigodu pripremili nekoliko prijedloga za darivanje. Nadam se da će vam malo pomoći u idejama za ljubavne poklone za NJU, NJEGA, ali i novom trendu ZAJEDNIČKIH poklona.

GALENTINE’S DAY

Dan prije Valentinova, sve popularniji je i Galentine’s day, u kojem slavite svoje prijateljice (Gals) i prijatelje, obasipajući ih pažnjom i ljubavlju. Prijatelji su važan dio naših života, a ideja da ih slavimo zvuči zaista simpatično. Zato, zagrlite svoje prijatelje, zahvalite im se što postoje te ih počastite dan prije Valentinova, sitnicom za Galantine’s day..

POKLON ZA NJU

Poklon za Nju & Prijateljicu pakirani su u malim retro kovčežićima pod motom Ljubav putuje. U crvenoj prtljagici poklonu nalazi se: buketić sa 7 crvenih ruža, Sexy Plexy narukvica na srce, Mala od lavande Kraljevski peeling bergamot/limunska trava i ulje za tuširanje Cotton candy, Marinski heartmades šalica za macchiato sa šarenim i zlatnim točkicama i Vrsna Decada Handmade čokolada s jagodom i paprom. U pastelno plavom poklonu za prijateljicu nalazi se: personalizirana čaša sa slamkom na srce, Monada, prva hrvatska craft kola nastala u Rijeci , Ruby roza čokolada s pistacijom i malinom by Vrsna, Mala od lavande Shea/karite maslac za tijelo i Maxi balzam za usne te šarena lizaljka obiteljskog obrta Fantasia.

POKLON ZA NJEGA

U personaliziranoj kutiji poklona za NJEGA šaljivog naziva Otvoriti iza 12h!, jer kažu da sa iza podne smije nazdraviti, nalazi se: izbor od četiri craft King’s pivice, riječke craft pivovare King’s brew, Pop up gourmet kokice s okusom, prve hrvatske tvornice kokica (raspoloživi okusi: tartufi, čvarci, parmezan- češnjak, kikiriki maslac-karamela, crna čokolada s lješnjacima, bijela čokolada..), Volim ljuto kikiriki “jačine” po izboru od Sweet do Insane i mix začina za dipove by Harissa spice store. Valentinovska verzija uključuje i mini čokoladice na srca ;).

ZAJEDNIČKI POKLON PAKET

Za kraj, prijedlog jednog zajedničkog poklon paket za dvoje. Gift-boxovi koje zaljubljeni naručuju za zajednička nazdravljanja svojoj ljubavi sastoje se od: personaliziranih čaša, pića po izboru, toplih napitaka, šećera s okusom, čokolada i grickalica.

Vjerujemo da će u ponudi Srebrni Gift&flower power svatko pronaći nešto za dragu osobu, a vas pozivamo da pratite našu FB stranicu jer uskoro pripremamo iznenađenje!

No Comments Yet

Comments are closed