Foto: screenshot

Polako odbrojavamo posljednje dane zime, a bingeanje serija naš je omiljen izbor za opuštanje tijekom vikenda – zbog toga smo izabrale nekoliko super serija na Netflixu o kojima svi pričaju. Od napetog psihološkog trilera do priče o neraskidivom prijateljstvu i serije koja nas je oduševila, imamo sve što vam treba za potpuno opuštanje ovog vikenda i zato – kokice u ruke i krećemo!

TREND51 VIKEND BINGE MARATON

5. BEHIND HER EYES

Odličan psihološki triler koji se temelji na istoimenom romanu Sarah Pinborough. Louise je samohrana majka koja započinje aferu sa svojim šefom, no istovremeno se sprijateljuje s njegovom ženom.

4. FIREFLY LANE

Tully (Katherine Heigl) i Kate (Sarah Chalke) najbolje su prijateljice koje od mladosti veže neraskidiva veza i skupa prolaze sve životne uspone i padove. Odličan izbor za potpuno vikend opuštanje.

3. BRIDGERTON

Ako još niste pogledali seriju koja je porušila sve rekorde gledanosti, vrijeme je da  se prepustite skandalima i intrigama britanskih aristokrata. Ako volite seriju Gossip Girls, ovo je pravi izbor za vas – samo u nešto drugačijim modnim izdanjima.

2. CRIME SCENE: THE VANISHING AT THE CECIL HOTEL

Serija prati nestanak studentice u hotelu koja za sobom ostavlja sve svoje stvari, a hotel s tajanstvenom poviješću postaje poprištem istrage.

1. GOOD GIRLS

Tri mame iz predgrađa učinit će drastične poteze ne bi li osigurale novac za svoje obitelji. Odlična glumačka postava (Christina Hendricks, Retta i Mae Whitman) razlog su zašto je ova serija na samom vrhu naše top ljestvice, a dobra vijest je da uskoro stiže četvrta sezona.

 

No Comments Yet

Comments are closed