Foto: screenshot

Kišni zimski dani natjerali su nas u toplinu doma, a kokice, fine poslastice i bingeanje serija najbolji je način da provedete opuštajući zimski vikend. Izdvojili smo nekoliko odličnih novih serija na Netflixu među kojima se krije i megapopularan hit koji ruši sve rekorde gledanosti. Jeste li spremni za vikend binge maraton?

Lupin

Genijalni Omar Sy (Nedodirljivi) utjelovio je lik čuvenog lopovskog džentlemena Assanea Diopa čiji se život preokrenuo kad je njegov otac umro optužen za zločin koji nije počinio. 25 godina poslije, Assane je odlučan da osveti očevu smrt i ispravi nepravdu.

Bridgerton

Serija koja je porušila sve rekorde gledanosti vodi vas u svijet britanskih aristokrata s početka 19. stoljeća. Bogatstvo, požuda i izdaja u središtu su ove romantične i skandalozne serije koja ima sve što vam treba za uzbudljivi vikend binge maraton, a dobra vijest je i da stiže druga sezona.

Snowpiercer: 2. sezona

Sedam godina nakon što se svijet pretvorio u zamrznutu pustoš, posljednji preživjeli nastanili su vlak koji neprestano kruži svijetom, a klasni sukobi, društvena nepravda i politika preživljavanja držat će vas napetim do samog kraja.

Bling Empire

Zapratite suludo bogatu L.A. grupu azijskog podrijetla čiji su dani i noći ispunjeni glamuroznim partyjima i skupocjenim shoppingiranjem. No, ovi milijarderi znaju čuvati, ali i razotkriti tajne kojih ne nedostaje. Savršena serija za bijeg iz stvarnosti.

No Comments Yet

Comments are closed