Foto: Reserved

Stigla je nova Reserved kolekcija u kojoj smo pronašli nekoliko odličnih komada za proljetne dane. Nova Reserved Urban Craft capsule kolekcija spoj je tradicije i modernog s jedinstvenim komadima koji nas vraćaju u prošlost i modnu eru obilježenu zanatskim radom te ljepoti unikatnih rukotvorina.

Svaki odjevni komad u ovoj neobičnoj kolekciji je jedinstven: detalji na haljini i prošivenoj jakni ukrašeni su originalnim printom koji nalikuje umjetničkom djelu akvarela. Umjetnost kolekcije naglašavaju kontrastne, ukrasne vezice i paleta boja koja je ugodna oku, gotovo slikarski. Zasićena traper plava, cvjetno ružičasta, vanilija žuta i prljavo bijela boja odgovaraju uzorku na haljini, kimono jakni i kratkom topu. Posebnost kolekcije je crni top s bijelim vezom, ručno izrađen dizajn kukičanja u ograničenom broju komada.

Najnovija modna priča iz Reserveda donosi ideju ekološke osviještenosti: izrađena je od ekološko prihvatljivih održivih materijala poput organskog pamuka te ujedno predstavlja potragu za mirom i ravnotežom u ovim neizvjesnim vremenima kad zaboravljene vještine dobivaju novu vrijednost i značenje. Ovo je naš top izbor iz najnovije Reserved kolekcije.

RESERVED URBAN CRAFT KOLEKCIJA 2021.

Haljina od organze, 349,90 kn

Kimono jakna, 599,90 kn

Kombinezon, 449,90 kn

Haljina, 349,90 kn

Sako s pojasom, 499,90 kn

Top, 249,90 kn

Haljina, 699,90 kn

Foto: Reserved

No Comments Yet

Comments are closed