“Igrali smo odbojku na pijesku na Kantridi i dogovorili se za zajednički izlazak kasnije. Došla sam doma s planom kako ću se istuširati, spremiti i krenuti, ali…

Pogađate o čemu se radi?

Većina nas barem je jednom doživjela takav neugodnjak u životu – baš u ključnom trenutku nestalo je vode i poželjeli smo da smo na vrijeme, u tom trenutku imali dragocjenu informaciju, kako bismo se prilagodili situaciji. Osim frustracije, vjerojatno se pojavila i ambiciozna misao da ćemo od sada, predostrožnosti radi, uvijek imati spremljene zalihe vode “za svaki slučaj”, kako bismo bili spremni za sljedeći neplanirani nestanak vode, a koji prema starom prijatelju Murphyju, naravno možemo očekivati u najgorem mogućem trenutku – onom u kojem nas takva zgoda uhvati nespremne i nepripremljene.

Da bi doskočili tome, odlučili smo istražiti kakve opcije informiranja svojih korisnika nudi KD Vodovod i kanalizacija i koliko su one pravodobne i točne.

Uz već poznate radio najave i e-mail obavijesti RCC Infocentra, nedavno su mediji objavili priču o novoj digitalnoj platformi VIK INFO, koja na interaktivnoj karti s označenim lokacijama detaljno prikazuje planirane prekide u vodoopskrbi, lokacije izvanrednih puknuća, projekte i radove na komunalnoj infrastrukturi.

Posjetili smo VIK INFO i ugodno se iznenadili. Platforma na pregledan i jednostavan način nudi sve informacije vezane uz prekide u vodoopskrbi i radove u tijeku. Informacije se ažuriraju u realnom vremenu, platformi se pristupa bez potrebe za prijavom ili registracijom, a dodatan plus je prilagođenost mobilnim uređajima.

Tu je i odjeljak s često postavljenim pitanjima i odgovorima, koji korisnicima skraćuje vrijeme pretrage i pronalazak traženih informacija, a mogu se pronaći i podaci o kvaliteti riječke vode, savjeti kako ostvariti uštedu i smanjiti troškove te kako spriječiti moguće gubitke vode.

Priznajemo kako nam se VIK INFO čini kao novi korisni alat u borbi protiv neinformiranosti i neugodnjaka, a kod redovite upotrebe dokazano smanjuje stres i frustraciju.

VIKINFOrmiraj se!

No Comments Yet

Comments are closed