Foto: @tamarawilliams/brittanyxavier IG

Uz dobar korektor i podlogu, maskara je definitivno jedan od najvažnijih beauty proizvoda koji daje onaj završni touch cijelom make up looku, zbog toga smo uvijek u potrazi za idealnom maskarom koja će naglasiti oči i dati megavolumen trepavicama. Od onih jeftinijih do skupocjenih, veganskih i push up maskara – isprobale smo sve, no ovoj maskari koja košta manje od 30 kuna uvijek se vraćamo.

Maybelline Great Lash maskara je s kultnim statusom i vrlo vjerojatno jedna od prvih maskara koje ste ikad isprobale – naime, ovaj beauty klasik na tržištu je već gotovo 50 godina (!) i na samoj je vrhu top liste najprodavanijih maskara svijetu. U čemu je tajna njezine popularnosti?

Osim što savršeno naglašava trepavice i pruža im nestvarni volumen, vrlo se brzo i lako nanosi zahvaljujući posebno dizajniranoj četkici i što je najvažnije od svega – ne razmazuje se! U samo nekoliko poteza četkicom dobivamo megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najboljih hipoalergijskih maskara namijenjenih za osjetljive oči.

Bonus je i činjenica kako je maskara nadogradiva – za kreiranje prirodnog make up looka dovoljan je samo jedan potez četkicom ili nekoliko slojeva za onu extra dozu glamura. Jeste li ikad isprobale ovaj beauty klasik?

Foto: Maybelline

 

No Comments Yet

Comments are closed