Foto: @hudabeautyshop Instagram

Huda Kattan, beauty influencerica i osnivačica megapopularnog brenda Huda Beauty novom je teaser kampanjom za lansiranje svoje prve maskare izazvala neviđeni hype u beauty svijetu – maskara s velikom listom čekanja o kojoj svi pričaju stiže 20. svibnja, a u samo 12 sati od najave lansiranja čak preko 10 tisuća žena prijavilo se na listu čekanja.

Maskara je neizostavni dio naše svakodnevne beauty rutine i uvijek smo u potrazi za nekom novom, boljom verzijom koja će dodatno naglasiti oči i produžiti trepavice. Čini se da sada imamo novog Huda Beauty favorita koji obećaje XXL volumen trepavica.

Legit Lashes maskara je o kojoj svi pričaju – dolazi s dvostrukim nastavkom koji produžuje trepavice do beskonačnosti istovremeno im dajući gustoću i volumen, a poželite li postići izgled umjetnih trepavica za dodatnu dozu glamura, maskaru nanesite u cik-cak pokretima za najbolji rezultat.

Čini se da nam iz Huda Beauty stiže potpuni hit koji se vrtoglavo uspinje na sam vrh naše wish liste.  Hoćete li ju isprobati?

*Maskara će biti dostupna na webshopovima hudabeauty.com i cultbeauty.co.uk

 

Foto: Huda Beauty

 

No Comments Yet

Comments are closed