Mikro festival avanturističkih, eksperimentalnih audiovizualnih izvedbi i edukacija TENZIJE ove će se subote, 17. listopada održati u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

U 11 sati u DeltaLabu (Delta 5, Rijeka) za unaprijed prijavljene polaznike, festival počinje besplatnom majstorskom radionicom Mastering w/ Zarkoff, pod vodstvom Saše Rajkovića (Zarkoffa), koji će polaznike uvesti u temu masteringa – finalnog koraka u procesu produkcije glazbenog djela.

Večernji program festivala TENZIJE započinje u 21 sat u Exportu na riječkoj Delti nastupom uživo Fantastic Twins (Mircrodosing / Optimo Music) & Ivana Marušića Kliffa. Cijena ulaznice je 50kn, a ulaznice se mogu rezervirati na ti.tip.tipsy@gmail.com. Za uvod u večer zadužen je TIPSY rezident di.merkl.

Drugi dio večernjeg programa CLUBBING w/ Mia & Mimi održavat će se u klubu Manual (ex Discordia, Barčićeva ulica) od 23.00 sata, a ulaz je dozvoljen članovima kluba.

TENZIJE su dio umjetničkog programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, programskog pravca Slatko & Slano, u organizaciji TIPSY kolektiva.

Najavljena događanja organizirana su uz poštivanje svih važećih mjera za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Svi se sudionici i posjetitelji pozivaju na poštivanje mjera: pojačanu osobnu higijenu, fizičku udaljenost te nošenje zaštitnih maski za lice. Osobama starije životne dobi ili oboljelima od kroničnih bolesti ne preporučuje se dolazak na događanje.

No Comments Yet

Comments are closed