Foto: @overglowedit Instagram

Možda se, baš poput nas, još uvijek niste spremni pozdraviti s razigranim ljetnim manikurama, no hladni kišni dani natjerali su nas na potragu za novim nijansama lakova za nokte u bojama jeseni. Vrijeme je da se poigramo s raskošnim toplim nijansama, odvažnim crvenim tonovima i neodoljivim lakovima boje crnog vina, a za totalno cool look, isprobajte zagasite nijanse lakova za nokte u half-dipped varijanti koja je i dalje veliki hit u beauty svijetu.

@overglowedit 

Ovo su najljepše nijanse lakova za nokte za totalno chic jesenske manikure. Koju birate?

 

# HOT RED

 

Essie Fall 2020 Collection #Adrenaline Brush

Jarka crvena boja totalni je hit ove jeseni s kojom nećete proći nezapaženo. Uparite s crvenom nijansom ruža i imate dobitnu kombinaciju za zavodljivi jesenski look.

#APPLE CIDER

CND Vinylux #Sweet Cider

Topla i raskošna zemljana nijansa kao stvorena za hladne jesenske dane. Kombinirajte s nude nijansom ruža za dozu elegancije.

# BURGUNDY WINE

OPI Muse of Milan #Complimentary Wine

Neodoljiva boja crnog vina savršeno pristaje uz tmurne kišne dane, a izgledat će odlično u kombinaciji s kožnim modnim izdanjima.

# OLIVE GREEN

Essie Fall 2020 Collection #Heart of the Jungle

Chic zelena nijansa totalni je hit jesenskih manikura, a naš osobni favorit je Heart of the Jungle iz najnovije Essie kolekcije – savršena nijansa za poslovni look!

#SLATE GRAY

Rimmel Super Gel Nail Polish #Chill Out

Negdje između bijele i crne, ova hladna nijansa idealna je za svaku prigodu. Ova cool neutralna statement nijansa sive pristajat će uz baš sva jesenska modna izdanja.

#WARM BROWN

Essie Fall 2020 Collection #Cargo Cameo

Raskošna smeđa nijansa jedan je od najpopularnijih izbora za jesenske manikure i neizostavni dio naše kolekcije lakova za nokte. Ove jeseni biramo Cargo Cameo, toplu nijansu sa shimmerom iz nove Essie jesenske kolekcije.

#GLOSSY NAVY

OPI Classic Nail Laquer, Yoga-ta GetThis Blue!

Ako tražite nešto pomaknuto i odvažno, navy plava idealna je nijansa za vas. Najbolje će pristajati u eklektičnim kombinacijama, a za razigranu jesensku manikuru, odaberite nijansu s glossy efektom. Très chic!

Foto: Essie, Opi, Feelunique

 

No Comments Yet

Comments are closed