Od početka adventskog razdoblja dijeli nas nešto manje od mjesec dana, što znači da napokon možemo početi planirati kakvim ćemo dekoracijama obogatiti dom. U tome će nam pomoći nove božićne kolekcije, a danas smo izdvojili onu koja potječe iz Švedske. Posebno nas je oduševilo što je H&M ponudio različiti asortiman odvojivši dva različita stila, ovisno o tome preferirate li moderno ili tradicionalno božićno uređenje. H&M božićna kolekcija nudi sve što treba za blagdansku atmosferu doma, od malenih ornamenata, vaza, ukrasnog materijala, svijeća, umjetnog zelenila do mekanih tekstila na jastučnicama i dekicama i još mnogih ukrasa. Činjenica da je kolekcija skoro pa cijela rasprodana govori dovoljno o njenoj uspješnosti, a nama samo preostaje strpljivo čekati nadopune zaliha, a notify me opcija će nam u tome olakšati.

TRADICIONALNI BOŽIĆNI INTERIJER

Izdvojili smo nekoliko božićnih dekoracija s kojima možete postići pravi tradicionalni ugođaj u domu. Kad je riječ o tradicionalnome, najčešće je naglasak na crvenoj boji i ona se koristi u najvećoj količini, najčešće u kombinaciji sa zelenom i zlatnom bojom. Prevladavaju motivi jelke, imele, kuglica i naravno svega što ima veze sa samim Božićem. Naravno, u svemu mora postojati ravnoteža, ali kad je riječ o Božiću, rekli bismo da neka veća pravila ne postoje!

Kuglice 12,99

Orašar kuglica 4,99

Božićna čarapa 14,99

Okrugla vaza  19,99

Jastučnice 7,99

Vjenčić 3,99

Svijećnjak 14,99

MODERAN BOŽIĆNI INTERIJER

Za postizanje nešto ‘hladnijeg’ ali ipak, dovoljno božićnog ugođaja, H&M se pobrinuo da bijela boja zauzme prvo i glavno mjesto. U kombinaciji sa zlatnom ili srebrnom i bež bojom postiže se vrlo skladna elegancija. Izrazito nam se sviđa odabir održivih materijala i poticanje na iste čak i u božićno vrijeme pa tako sa predmetima poput papirnatih ukrasa, lanenih jastučnica ili košara od ratana također možete obogatiti svoj blagdanski dom.

Papirnata zvijezda 12,99 €

Božićne kuglice 14,99 €

Porculanska vaza 24,99 €

Lanena jastučnica 12,99 €

Svijećnjak 14,99 €

Svijeća 4,99 €

Porculanska zdjelica 9,99 €

 Foto: H&M

No Comments Yet

Comments are closed