Za kraj tjedna donosimo lijepe modne vijesti – riječki brend GREI stigao je u BuRa DesignStore! U najcool modnom odredištu u gradu odsad možete pronaći kolekciju riječkog brenda koji nas uvijek iznova oduševljava – genijalni ruksaci, majice, torbice za duhan, košarice i etui za laptop s prepoznatljivim GREI stilskim potpisom savršeno se uklapaju u alternativnu modnu priču riječkog dizajnerskog dućana.

GREI x BURA DESIGNSTORE

U ova čudnovata i neizvjesna vremena svi smo krenuli u potragu za inspiracijama koje će nam unijeti malo boje u ovo teško sivilo. Tražimo ih na raznim mjestima, na razne načine, a ponekad nas pogode ravno u sridu. Baš tamo gdje i kad treba! Mi smo svu paletu inspirativnih boja našle upravo u jednoj sivoj nijansi, a odaziva se na ime GREI.

– O samom brendu GREI, iza kojeg stoji mlada Riječanka Dunja Bajić, ne treba puno. Ne treba puno govoriti ni o njezinom talentu, trudu i kreativnosti. Njezini proizvodi koji nastaju tehnikom sitotiska govore sami za sebe. Od početne skice, odabira materijala, preko izrade i šivanja, pa sve do tog konačnog proizvoda – GREI je sve samo ne sivi, poručuju BuRovke.

Foto: BuRa DesignStore

No Comments Yet

Comments are closed