Foto: Unsplash

Veljača se bliži svom kraju, a sada smo i službeno ušli u vladavinu osjećajnih Riba. Posljednji tjedan veljače obilježit će snažna energija Marsa koja će nam dati dodatan poticaj za ostvarivanje ciljeva, dok Venera, planet ljubavi, 25. veljače ulazi u znak Ribe i obasipa nas pozitivom i romansom kojoj će biti nemoguće odoljeti, a ova 3 horoskopska znaka ovog će se tjedna naći pod sretnom zvijezdom. Jeste li među njima?

BLIZANCI

Obratite pozornost na razvoj događaja tijekom ovog tjedna jer ćete se vrlo vjerojatno susresti sa sudbinom, koliko god to zvučalo nevjerojatno. Trenutno se osjećate kao da je vaš život potpuno izvan kontrole, stoga prigrlite ideju da najbolje stvari dolaze potpuno neplanirano. Iznenadne prilike stvorit će se pred vama i usmjeriti vas prema putu koji vam je suđen. Ono što tražite bliže je nego što mislite.

DJEVICA

Ovog tjedna zvijezde vas nagrađuju valom kreativne energije. Isprobajte neke nove tehnike i načine da izrazite sebe i svoju kreativnost. Dodajte svijetu malo boje. Zaboravite na perfekcionizam – ništa na svijetu nije savršeno. Umjesto toga, prepustite se umjetnosti. Tjedan će obilježiti pun Mjesec u vašem znaku koji vam donosi dublje uvide o vašem stanju duše i smjeru kojim putujete.

STRIJELAC

Toliko je pozitivne energije koja vas okružuje ovog tjedna, a imat će utjecaja i na vaš ljubavni odnos. Samci bi mogli upoznati nekog novog, a oni zauzeti otkrit će novu razinu intimnosti s partnerom, ali i s bliskim osobama s kojima dijele duboku emocionalnu povezanost. Također, ovog tjedna očekujte važan i pozitivan događaj vezan uz vašu karijeru koji će vam dati vjetra u leđa.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed