Foto: screenshot

Danas slavimo Galentine’s Day što znači da je vrijeme za maraton s najboljim filmovima koji su kao stvoreni za ženska druženja! Uz slatkiše, kokice i ružičasti gin, sve što vam treba za savršen Galentine’s Day provod je ona jedna prijateljica koja vam uvijek podigne raspoloženje, a uz ovih pet filmova podsjetit ćete se koliko su ženska prijateljstva neprocjenjiva i važna.

ROMY AND MICHELLE’S HIGH SCHOOL REUNION

Savršen izbor za filmski maraton s prijateljicama. Romy i Michelle nerazdvojne su prijateljice koje se vraćaju u rodni grad na proslavu 10 godina mature. Ostalo doznajte sami.

DIVINE SECRETS OF THE YA YA SISTERHOOD

Ovaj otkačeni chick flick film je kao stvoren za ženska druženja. Sidde (Sandra Bullock) otkrit će tajnu sestrinstva Ya Ya koje je njezina majka osnovala s prijateljicama.

THE SISTERHOOD OF THE TRAVELLING PANTS

Četiri najbolje prijateljice izradile su plan kako bi zauvijek ostale povezane: razmjenjuju par second hand traperica koji im savršeno pristaje. Dovoljno razloga da pogledate film, zar ne?

NOW AND THEN

Film prati četiri 12-godišnje djevojčice tijekom nezaboravnog ljeta 70-ih.  Film koji će vas podsjetiti na prva velika prijateljstva.

THELMA & LOUISE

Najbolje čuvamo za kraj – Thelma & Louise kultni je film kojem se uvijek rado vraćamo. Genijalna Susan Sarandon i Geena Davis nezaboravni su duo – i ostaju jedna uz drugu do samog kraja. Nema boljeg od ovog.

No Comments Yet

Comments are closed