Foto: @kristin_rodin/emily_luisa_and_me Instagram

Pred nama je kišni proljetni vikend – udobno se zavalite, pripremite kokice i slatkiše i uživajte u najboljim poslasticama s Netflixa. Imamo novu seriju koja će oduševiti fanove Bridgertona, jedan sexy meksički triler, talijanski ljubavni film smješten na obalama Sicilije i odličan doc koji morate pogledati. Uživajte u vikend maratonu uz Trend51!

THE IRREGULARS

Ako vam se svidio Bridgerton, pogledajte novu misterioznu ‘goofy’ seriju smještenu u vikotrijansko doba u Londonu. Grupa tinejdžera na misiji rješavanja zločina za notornog Doctora Watsona, no ubrzo će shvatiti da moraju spasiti grad – i cijeli svijet. Svijet Sherlocka Holmesa s elementima horora – definitivno vrijedi pogledati!

WHO KILLED SARA?

Sexy meksički triler prati misteriozni slučaj ubojstva tinejdžerice u bizarnoj nesreći. Njezin brat Alex služio je kaznu u zatvoru za zločin koji nije počinio, a jednom kad izađe na slobodu, pokreće plan osvete prema obitelji Lazcano koju krivi za ubojstvo sestre. Stvar se zakomplicira kad se Alex poveže s Elisom Lazcano, najmlađom kćeri zloglasne obitelji.

CAUGHT BY A WAVE

Talijanski teen film prati ljubavnu priču Sare i Lorenza koji se zaljubljuju u ljetnom jedriličarskom kampu na prekrasnoj sicilijanskoj obali. No, njihova veza naći će se na kušnji kad Sara otkrije svoju intimnu tajnu.

SEASPIRACY

Kriminalistički doc redatelja Alija Tabrizija koji istražuje moć oceana i njegovu tamnu stranu. Vijest o nasukanim mrtvim kitovima na obalama diljem svijeta pokrenut će njegovu istragu o posljedicama štetnog utjecaja ljudi na okoliš i golemoj industriji koja profitira na ekološkim zvjerstvima. Dokumentarac koji otvara oči!

No Comments Yet

Comments are closed