Foto: Unsplash

Na našem vlasištu i kosi svakodnevno se nakupljaju nevidljivi slojevi nečistoća iz okoliša, smoga, kao i tvrdokorni ostaci boja za kosu te proizvoda za oblikovanje kose, stvarajući tzv. build up efekt. Posljedice build up efekta osjetio je svatko od nas jer je upravo on razlog otežale kose, matirane i bez sjaja, koja se često masti i na kojoj niti jedna frizura ne može izdržati dugo.

Rješenje donosi 4look bio eco beauty salon uz Actyva Bio tretman detoksa vlasišta i kose koji pomaže postepeno ukloniti ove tvrdokorne, oku nevidljive nečistoće te vratiti vlasištu i kosi prirodnu ljepotu, lakoću i sjaj.

ORGANSKA LINIJA ZA DUBINSKU OBNOVU KOSE

Actyva Bio linija proizvoda za njegu kose prva je organska profesionalna linija za njegu kose s certifikatom Cosmos Organic te sadrži do 97% sastojaka prirodnog podrijetla i do 86% certificiranih organskih sastojaka. Jedna od najvećih posebnosti ove linije je što se umjesto vode za bazu svih proizvoda koristi organski sok aloe vere koji pruža dubinsku hidrataciju. Linija sadrži i patentirani sastojak Velian Complex koji čine ekstrakti smilja, žute kamilice, lana i divizme, zahvaljujući kojima je kosa dubinski njegovanja i obnovljena.

Pakiranje ove linije je 100% eco friendly od recikliranog materijala koji je opet moguće reciklirati, a miris je 100% prirodnog podrijetla i karakteriziraju ga cvjetne i voćne note, posebice svježe citrusne note.

KAKO IZGLEDA DETOKS TRETMAN?

Tretman u salonu započinje nanošenjem jedinstvene micelarne vode za kosu i vlasište, koja je ključna u uklanjanju nečistoća i tvrdokornih ostataka. Nakon što se umasira micelarna voda te potom ukloni posebnim maramicama, nastavlja se sa šamponiranjem kose, a potom s njegom maskom Essenziale ili Essenziale Ricca, ovisno o strukturi kose.

Rezultat detoksa je čisto i svježe vlasište te sjajna, svilenkasto mekana i lijepa kosa, a učinak ovoga tretmana vidljiv je već nakon prvog rituala.

Ovaj inovativni tretman možete isprobati u 4look bio eco beauty salonu i to po cijeni od 100 kn za kratku kosu (kosa do ramena) te 120 kn za dugu kosu, a sve do 15. kolovoza uz ovaj tretman poklanjaju vam i besplatnu fen frizuru.

Foto: Ivor Mažar; Pexels

 

No Comments Yet

Comments are closed