Foto: @boss Instagram

U svijetu parfema prava je rijetkost čuti kako je za kreiranje parfema, dizajna bočice i marketinške kampanje zaslužan tim žena, no upravo to je ono što novu parfemsku senzaciju Boss Alive čini toliko posebnom.

Nova parfemska voda poznatog brenda Hugo Boss predstavljena je ove godine, a kreirala ga je poznata svjetska parfumerka Annick Menardo s jasnom vizijom odvažne, neovisne i slobodne Boss žene koja živi život punim plućima. Ovaj senzualan miris inspiriran je modernom vizijom jednostavne ženstvenosti koja osvaja svojim magnetizmom, samopouzdanjem i odvažnošću.

@douglas_cosmetics

Boss Alive razigrana je voćno-drvenasta kompozicija, svojevrsna ženska verzija kultnog muškog mirisa Boss Bottled koja osvaja na prvu: otvara se eksplozijom voćnih nota reske jabuke pomiješane s oštrim akordima crnog ribizla, slatkaste šljive i cimeta obogaćenih zavodljivom vanilijom s Madagaskara. Ženstvene cvjetne note  raskošnog indijskog jasmina otkrivaju se u samom srcu parfema, a pojačane drvenastim akordima cedra, sandalovine i maslinovog drva upotpunjuju dojam samopouzdane ženstvenosti novog doba.

Za dizajn bočice zaslužna je poznata dizajnerica nakita Amelie Riech, a četiri iznimne žene odabrane su kao utjelovljenje ove vizije: Emma Roberts, Laura Harrier, Bruna Marquezine i Chloe Bennet lica su kampanje koja potiče žene da otkriju radost življenja u sadašnjem trenutku.

Odvažan, beskompromisan i neodoljivo privlačan, Boss Alive parfem je koji slavi ženstvenost novog doba.

 

Foto: Hugo Boss, Boss Instagram

 

No Comments Yet

Comments are closed