Foto: Instagram

Jesen je pokucala na vrata, što znači da je vrijeme za nove početke, a najbolji način da započnete novo poglavlje je promjenom boje kose. Upravo zbog toga pravo je vrijeme da posjetite frizerski salon, a ako ste u potrazi za inspiracijom, donosimo vam vruće trendove i najtraženije nijanse koje će obilježiti jesen 2021. Bakreno crvena, nova dimenzija plave ili topla balayage smeđa? Imamo sve.

Copper Red

@peachstockhlom

Bakreno crvena kosa doživjela je veliki comeback ove godine i mnoge celebrity zvijezde odlučile su se upravo za ovu boju kao savršen izbor za prijelazno razdoblje. Zagasita bakrena nijansa zaista je predivna, a odlično će pristajati uz svjetliju put i prirodne, guste i crne obrve. Vrlo cool.

Solar Blonde

@chelseahaircutters

Lorde, Billie Elish i Kesh samo su neke od zvijezda koje su se odlučile na ovu trendi nijansu plave koju su urednici prestižnog Vogue magazina nazvali ‘wellness influencer plavom’. Ova nijansa slična je popularnoj vacation blonde nijansi s manje bijelih tonova i efektom osunčanih pramenova.

Money Piece

@chrisweberhair

Pramenovi kakve smo nosili u 90-ima totalni su hit ove jeseni: chunky pramenovi u žutom ili plavom tonu koji uokviruju lice dat će dozu svježine tamnijoj smeđoj kosi bez da provedete sate u frizerskom salonu.

Golden Brunette

@arina.bernardini

Ako imate crnu ili tamniju smeđu kosu, isprobajte ovu divnu nijansu koja će dati jednu sasvim novu, prirodnu i topliju dimenziju vašem looku. Ova suptilna nijansa s primjesama zlatne je kao stvorena za jesenske dane.

Party Highlights

@mastersofbalayage

Još jedan trend iz 90-ih koji nam se jako, jako sviđa: platinasti pramenovi u snažnom kontrastu s tamnijim tonovima naglasit će vaše crte lica, a u verziji s megapopularnom bob frizurom stvorit ćete ultimativni look ove jeseni.

Foto: Instagram

No Comments Yet

Comments are closed