Foto: Unsplash

Rujan nam donosi nova uzbuđenja, a retrogradni Mars u znaku Ovna usporava nas, prepriječava put i stvara neprilike i frustracije na svim životnim poljima, no, zapamtite: u svakoj tami postoji komadić svjetla.

Mladi Mjesec 17. rujna u znaku Djevice donosi nam energiju novog početka, utjehu i stabilnost poput sidra u nemirnom moru. Posadite svoje želje i snove duboko u skrivene kutke duše – one će narasti kad dođe vrijeme.

Evo što zvijezde donose ovog tjedna svakom pojedinom znaku zodijaka.

OVAN

Ovog tjedna osjećat ćete nalet kreativne energije koji će donijeti uzbuđenje i romantiku u vaš ljubavni odnos. Konačno ste pronašli ravnotežu i naučili kako uskladiti zabavu i ozbiljan rad. Pripremite poslovnu strategiju – bit će vam od koristi u narednim tjednima.

BIK

Dramatične promjene događaju se u vašem privatnom životu. Možda ćete se osjećati ranjivo, no zapamtite da će vam izlazak iz zone sigurnosti donijeti neke sasvim nove i uzbudljive prilike, samo ukoliko se odvažite. Jeste li spremni?

BLIZANCI

Preplavljeni ste novim idejama i projektima koji frcaju poput iskra u vašoj mašti. Budite spremni zaroniti u novu uzbudljivu avanturu, no određena razina pripreme ipak je potrebna u svakom novom projektu, zar ne? Ovog tjedna vaše srce žudi za nježnošću i pažnjom. Dobivate li ono što tražite?

RAK

Osjećate teret i pritisak brojnih obaveza. Pokušajte sagledati stvari s odmakom – možda ste cijelo vrijeme previše fokusirani na stvari koje ne trebate i koje vas guše. Oslobodite se tih okova. Stvorite prostor za sebe i svoje misli. Osluškujte što vam drugi govore i naučite lekcije iz njihovih iskustava.

LAV

Osjećate novu neovisnost koja vam toliko godi u trenutnoj poziciji, no pripazite da se ne obvežete na nešto što ćete kasnije požaliti. Počeli ste graditi svoje samopouzdanje, a i sami znate da je ponekad potrebno donijeti teške odluke kako biste nastavili putem kojim ste krenuli. Neka vaša djela prate vaše vrijednosti.

DJEVICA

Ovog tjedna vratit ćete se nekim starim navikama koje vam više nisu od koristi. Možda tražite lakši način nošenja s okolnostima u kojima se nalazite ili jednostavno bježite od odgovornosti, no u svakom slučaju odlučni ste da sami upravljate svojim životom, što je u konačnici ispravan smjer, bez obzira na ovo malo skretanje.

VAGA

Ovog tjedna mogli biste otkriti da je nekim prijateljstvima došao kraj, no nemojte to previše primati srcu. Pred vama su nova prijateljstva i uzbudljiva iskustva: otvorite svoje srce i krenite hrabro ususret novim prilikama. Zacijelite stare rane i odbacite prošlost – vrijeme je za novi život.

ŠKORPION

Otvaraju vam se nove i uzbudljive poslovne prilike koje bi mogle proći nezapaženo pored vas, ukoliko ne gledate širu sliku i dugoročne ciljeve. Ovog tjedna moći ćete jasnije sagledati svoje želje i snove, a zvijezde vam daju priliku da ih i ostvarite. Hoćete li ju prepoznati?

STRIJELAC

Pred vama je uzbudljiv tjedan koji vam donosi drastične promjene stavova. Čini se da ste cijelo vrijeme sagledavali stvari na krivi način, a sada konačno cijelu situaciju sagledavate potpuno jasno i trezveno. Bit će vam teško priznati da ste bili u krivu, no takva promjena stava u konačnici vam donosi promjenu i osobni razvoj – nema više povratka natrag.

JARAC

Ovog tjedna bit ćete oslobođeni obaveza, što će vas prilično iznenaditi. No, s druge strane, obvezat ćete se nečem sasvim neočekivanom. Srce govori jedno, a um drugo. Povežite razum i osjećaje i donesite odluku i srcem i umom. Nećete pogriješiti. Spremni ste uzeti ono što vam sudbina daje.

VODENJAK

Predstoje vam nesuglasice unutar obitelji i bliskih odnosa, stoga se pripremite na i pokušajte biti što mirniji. Nemiri bi mogli biti posljedica loših i slabih temelja, no isto tako mogli bi vrlo brzo i nestati. U svakom slučaju, riječ je o testu vaše veze – je li uistinu sagrađena na iskrenoj ljubavi i povjerenju? Samo vi možete odgovoriti na to.

RIBE

Ovog tjedna želite pobjeći od svoje uobičajene rutine, uzeti odmak od monotonije svakodnevice i potražiti svjažu inspiraciju na neočekivanim mjestima. Da, stabilnost je iznimno važna u osobnom napretku, no treba vam nešto što će vam dati vjetra u leđa. Slijedite intuiciju i nećete pogriješiti.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed