Foto: Unsplash

Rujan će biti u znaku velikih energetskih pomaka, a pod vladavinom marljivih Djevica ulazimo u iznimno produktivan period u kojem možemo postaviti jasne ciljeve – i krenuti u njihovo ostvarenje. Iako nam 9. rujna stiže retrogradni Mars i donosi nepovoljne aspekte, zvijezde nas podsjećaju da i u kriznim trenucima možemo pronaći komadić svjetla i daju nam samopouzdanje da nastavimo dalje.

Evo koji će horoskopski znakovi ovog tjedna biti pod sretnom zvijezdom.

LAV: NA VALU POZITIVE

Ovog tjedna osjećat ćete se privlačnije no ikad i plijenit ćete pažnju okoline gdje god krenete. Vaše samopouzdanje bit će na vrhuncu – spremni ste za osvajanje svijeta. Sve to možete zahvaliti Veneri, planetu ljubavi i ljepote koji se sada nalazi u vašoj prvoj kući i poklanja vas valom pozitivne energije – iskoristite povoljne aspekte najbolje što možete.

DJEVICA: OSTVARENJE SNOVA

Sada je vaše vrijeme: svemir vas daruje energijom novog početka i samopouzdanjem potrebnim za ostvarenje snova. Nalazite se u razdoblju dubokog preispitivanja duše, spremno uklanjate sve prepreke i postajete najbolja verzija sebe. Ovo je vrijeme za rast i razvoj: znate da imate sve što vam treba za ostvarenje svih snova. Imajte vjere u sebe.

JARAC: OTVARAJU SE NOVE MOGUĆNOSTI

Poznati ste po svojoj izravnosti i odvažnosti, a upravo su ove kvalitete ono što vam je osiguralo dosadašnji uspjeh. No, s druge strane, često zaglavite u svojoj tvrdoglavosti koja vam ne dopušta da sagledate širu sliku, ali sada se to mijenja. Svemir vam daruje priliku da krenete u sasvim novom i neočekivanom smjeru. Hoćete li ju iskoristiti?

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed