Foto: Unsplash

Ulaskom u vladavinu Lava, jednog od najkarizmatičnijih znakova zodijaka, otvaraju nam se nove mogućnosti i izazovi koji od nas traže da vjerujemo čak i u ono što se čini nemogućim. Tjedan će biti obilježen intenzivnim emocijama i dinamičnim promjenama koje će nas natjerati da preispitamo svoju trenutnu poziciju, bilo na poslovnom ili ljubavnom planu.

Pripremite se za neočekivane prevrate i nova uzbuđenja, što će posebno vrijediti za ova 3 horoskopska znaka. Jeste li među njima?

BLIZANCI

Vrijeme je da jasno postavite granice – određena osoba ili situacija crpi previše vaše dragocjene energije, sada je pravi trenutak da zauzmete distancu i posvetite se sebi. U vama se krije snaga i sposobnost da promijenite način na koji vas drugi doživljavaju, no pritom morate čvrsto i odlučno zauzeti stav. Pustite da se situacija razvija u svom smjeru. Što će se dogoditi ako prepustite kontrolu? Možda shvatite da neke osobe ili situacije nisu najbolji izbor za vas.

VAGA

Postavili ste jasne ciljeve, no postoji mogućnost da nije sve onako kako se čini. Budite otvorenog uma i uzmite dovoljno vremena za razmišljanje prije nego što donesete odluku. Sada je najvažnije da poradite na samopouzdanju i imate vjere u vlastite snage kako biste se mogli prilagoditi promjenama koje dolaze. Najgore što možete učiniti jest da bespotrebno paničarite – umjesto toga, ostanite pribrani i okolnosti će se posložiti i bolje nego što ste mogli zamisliti.

VODENJAK

Osjećat ćete snažnu potrebu da se povežete s određenom osobom na dubokoj, intimnoj razini, no važno je da u tom procesu ne izgubite sebe. Nemojte dozvoliti da nečije potrebe budu važnije od vaših. Živite u trenutku i prihvatite situacije kako budu dolazile kako ne biste upali u zamku prošlosti, ali ni donijeli brzoplete odluke vezane uz buduće planove.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed