Foto: Freepik

Unatoč retrogradnom Merkuru čije ćemo efekte osjetiti već danas, tjedan će biti pun pozitive za 3 horoskopska znaka.

Retrogradni Merkur naći će se u znaku Vage te unijeti nemir i osjećaj nepovjerenja u ljubavne odnose, ali i dodatne frustracije i nesuglasice na svim životnim poljima. No, istovremeno dobivamo priliku da se suočimo s problemima koje smo predugo negirali, a ako spadate među ova 3 znaka zodijaka, ovog tjedna imate se čemu radovati.

BLIZANCI: SAMO POZITIVA

Blizanci, nema toga što ne možete učiniti ovog tjedna. Zaželjeli ste se avanture, a vaša vrckavost i zaigranost povest će vas na neočekivana mjesta. Odbacite sve sumnje, predrasude i ograničenja i slijedite svoju intuiciju. Vaša umjetnička priroda i kreativnost oslobađa svoj puni potencijal, a i sami znate da umjetnost nema pravila ni granica. Okruženi ste romantičnim prilikama kojih niste u potpunosti svjesni. Dopustite si ljubav.

VAGA: PRIVLAČITE POZORNOST

Istina je – retrogradni Merkur pokvarit će vam neke planove, ali ne i vašu vladavinu! Iako ćete se osjećati pomalo nestabilno, imate se čemu radovati jer zvijezde su na vašoj strani. Svemir vam šalje prilike koje će vam pojačati samopouzdanje i pomoći vam da budete svoji te naučite kako prigrliti svoju umjetničku stranu. I ne zaboravite se zabaviti putem!

VODENJAK: SAZRIJEVATE

Ovog tjedna zvijezde vas potiču na rast i razvoj. No, sazrijevanje ne mora zvučati tako grozno: vrijeme je da poduzmete korake koji će vam pomoći u razvoju i otvoriti vaš um prema prilikama koje vas očekuju, a to će vam dati nadu u budućnost. Vjerujte u sebe, vaše sposobnosti i snage, budite odvažni i njegujte svoju dječju znatiželju. Toliko je toga što možete dati.

Foto: Pexels, Freepik

 

No Comments Yet

Comments are closed