Foto: Unsplash

Na astrološkom planu, pred nama je mjesec prepun dramatičnih događanja: još uvijek se nalazimo pod vladavinom ambicioznih Vaga, stoga je potreba za usklađivanjem našeg unutarnjeg svijeta, ali i vanjskih životnih aspekata dodatno izražena, a uz nepovoljan utjecaj retrogradnog Marsa koji usporava i koči naše planove, želje i strasti, nalazimo se na prekretnici koja će nas usmjeriti na neka sasvim nova i neočekivana putovanja.

Uz takve aspekte, tjedan će biti prepun uzbuđenja, ali i pozitivnih iznenađenja za ova 3 horoskopska znaka. Jeste li među njima?

BLIZANCI

Osjećate se kao da se morate izboriti za ljubav i pažnju bliskih osoba? Jesu li vaše želje i snovi zanemareni od strane drugih? Možda je vrijeme da zauzmete čvrst i jasan stav prema okolini i zahtijevate mjesto za sebe koje i zaslužujete. Naposljetku, zaslužujete barem priliku da izrazite sebe bez potrebe da se ispričavate drugima, zar ne? Zaslužujete svoje mjesto u svijetu, mjesto koje će biti samo vaše. Ponavljajte ove riječi u sebi dok ne počnete vjerovati u njih.

STRIJELAC

Vaš ljubavni život bit će u fokusu ovog tjedna. Na površinu će isplivati vaše nesigurnosti i strah od odbacivanja te stvoriti dodatne probleme u odnosu s partnerom. Vrijeme je da se podsjetite koliko ste jaki i vrijedni i kad ste sami. Nemojte dozvoliti da vaše samopouzdanje ovisi o potvrdi okoline ili partnera. Stavite sebe na prvo mjesto. Ovog tjedna vi ste ljubav svog života – tako se i postavite prema sebi, ali  i okolini.

RIBE

Osjećate se kao da gubite tlo pod nogama, no prisjetite se koliko je pobjeda iza vas i osvijestite svoje snage. I sami znate da možete ukloniti svaku prepreku. Ovog tjedna jedna zanimljiva osoba pojavit će se u vašem životu i pružiti vam inspiraciju i motivaciju za daljnje korake. U ovakvim izazovnim trenucima uistinu možete otkriti od čega ste sazdani.

Foto: Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed