Foto: Unsplash

Svatko od nas ima svoj omiljeni cvijet. No, osim što nam naše najdraže cvijeće uljepšava dom, ono otkriva puno više – vašu osobnost. Na podsvjesnoj razini određena vrsta cvijeća privlači nas jače od ostalih, a odabir vašeg omiljenog cvijeta može otkriti mnogo o vašem ukusu, životnom stilu i skrivenim tajnama vaše osobnosti.

Ruža

Vi ste osoba koja obožava avanture i putovanja. Uživate u istraživanju drugih kultura i običaja, novih mirisa i okusa. Volite upoznavati nove ljude i obogatiti svoj svijet novim iskustvima. Ako ste odabrali ružu kao svoj omiljeni cvijet, spadate među modno osviještene žene koje uvijek prate nove trendove, ali i znaju kako ih predstaviti na svoj jedinstveni način.

Magnolija

Dvije riječi koje bi najbolje opisale vašu osobnost su – snaga i elegancija. Krasi vas iznimna ljepota i ženska snaga koja je naprosto neodoljiva svima onima koji se nađu u vašoj prisutnosti. Vaša najveća mana jest – prevelika empatija. Često na sebe preuzimate tuđe probleme i brige i prihvaćate nove izazove za koje neki ne bi imali dovoljno hrabrosti.

Jorgovan

Vi ste nježna duša. Iznimno ste osjećajna osoba koja voli vintage stil i sanjari o nekim prošlim vremenima. Imate zaista jedinstvenu osobnost i bogat unutarnji svijet koji je često neshvatljiv osobama iz vaše okoline. Jedno je sasvim sigurno – gdje god da se pojavite, ostavit ćete snažan i upečatljiv dojam.

Božur

Volite skupocjene i luksuzne stvari, ženstvena ste i strastvena osoba koja zna što želi. Iako možda na prvi pogled djelujete krhko, u vama se krije velika snaga koju pokazujete samo kad zaista treba.

Orhideja

Osoba ste koja veliku pažnju pridaje svom izgledu i volite dobivati komplimente. Ponekad ste sramežljivi i osjećate se najugodnije u krugu najbližih prijatelja s kojima ste izgradili dubok i intiman odnos. Skloni ste promjenama raspoloženja, a svoje stavove i vjerovanja branit ćete pod svaku cijenu.

Ljiljan

Prepuni ste ljubavi i nježnosti koju pokazujete svima oko sebe. Volite se brinuti o drugima i pružiti pomoć kad je potrebno. Vrlo ste ponosni na svoja postignuća i radujete se čak i malim stvarima.  Osobe iz vaše okoline iznimno vas poštuju i cijene vaše mišljenje.

Hortenzija

Vi ste prepuni šarenila, baš kao i vaš obožavani cvijet. Obožavate ljeto jer to je godišnje doba u kojem se pokazujete u punom sjaju. Volite izlaziti, družiti se i prigrlit ćete svaku promjenu i izazov koji se nađu pred vama. S vama je sve samo ne dosadno.

Karanfil

Introvertna ste i sramežljiva osoba koja ne voli biti u centru pozornosti. Volite tišinu i svoj mir – bučna događanja s velikim brojem ljudi za vas su prava noćna mora. Impulzivnost i spontanost nije vam  u prirodi, no zato imate svoja unutarnja bogatstva koja dijelite s odabranim osobama. Prijatelji vam se obraćaju kad im treba netko tko će uistinu poslušati njihove probleme.

Tratinčica

Vi ste veliki optimist koji uvijek hoda sunčanom stranom ulice. Za vas je čaša uvijek napola puna i imate nevjerojatnu sposobnost da čak i u najtežim situacijama pronađete nešto lijepo i pozitivno. Vi  ste duša svake zabave koja će nasmijati svakoga u prostoriji. Prijateljstva su vam visoko na listi životnih priroriteta. Uostalom, tko ne bi volio imati takvu osobu pored sebe?

Tulipan

Vi ste topla, nježna i darežljiva osoba, ona kojoj se prijatelji obraćaju u potrazi za mudrim savjetom. Ne volite rutinu, spremno prihvaćate izazove i uvijek priželjkujete promjene kojima se iznimno dobro prilagođavate. U idealnom svijetu proveli biste cijeli život putujući, jer za vas je najgore od svega – ostati na mjestu.

Foto: Pixabay, Unsplash

 

No Comments Yet

Comments are closed